Intéznem kell valamit akkor, ha már nem lesz tanulói jogviszonyom, viszont a számlacsomagom tanuló fiataloknak szól?
Jelenleg K&H 18-26 ifjúsági számlacsomagom van, viszont az idei tanévvel a jogviszonyom is megszűnt. Az elkövetkező 1-2 évben nem leszek hallgató, egyetemet később fogom kezdeni.
Érdemes bemennem és számlacsomagot váltanom így, hogy mostmár a havi bérkiutalás is erre a számlára érkezik?
Igazság szerint diákigazolványom már a legutóbbi tanévben sem volt, technikusi évfolyamot egy másik intézményben végeztem mint ahol érettségiztem. Kétszer voltam csináltatni új diákot, ám akkora sor állt mind a két alkalommal a kormányablakban, hogy visszafordultam mondván nem élek egyébként sem a kártya adta lehetőségekkel. Sem a gázolaj sem a parkolóház bérlet nem olcsóbb diákoknak...
Ha váltanom kell, Ti melyik számlacsomagot ajánljátok akár egy másik banknál?
Keresned kell egy olyan számlacsomagot ami megfelel.
Mikor betöltöttem a 24-et az MKB és Erste is átrakott azonnal egy másik számlacsomagba, 1000-1000 Ft volt akkor a számlavez. díj, úgyhogy átmentem máshová.
Most Gránit számlám van, csak éves kártyadíj amit kötelezően fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!