Inaktív OTP számlaszámra lehet utalni?
Erre a számlaszámra fogom kapni a fizetésem, de 6 hónapja nem volt használva, így emiatt a bank letiltotta, a kártyát pedig az atm benyelte mert inaktívnak érzékelte.
Csak akkor tudtam meg hogy a bank letiltotta mikor az atm benyelte, de pénz nem volt a kártyámon.
Ha hétfőn erre utalják a fizetésem, attól magától újra aktíválódik?
Kicsit rosszul van megfogalmazva a kérdés, ha 6 hónap után nem használom a kártyámat, a bank csak a kártyát tiltja le és nem a számlaszámot?
Úgy tudom hogy a kártya és a számlaszám nem azonos dolog.
Ha inaktivitáskor a bank letiltja a kártyát, a számlaszámot ugye nem tiltják le? Ergó ha arra utalnak, személyese fel tudom venni a pénzt egy bankfiókban, még kártya nélkül is?
Netbankba belépsz és körülnézel. Ha be tudsz lépni, s látszólag rendben van minden, akkor a számla létezik. Akár utalhatsz is valakinek próbaképpen pl. egy százast.
Egyébként nem nagyon értem, mi az, hogy ha 6 hónapig nem használsz egy kártyát, akkor az inaktívvá válik. Ha a kártya érvényes, s az éves kártyadíj ki van fizetve, akkor ilyesmi elképzelhetetlen.
Ha mégis megtörténik, akkor sürgősen bankot kell váltani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!