Hol kaphatok adoságrendendezéshez hitelt? Ingatlanfedezetere. Ha nincs munkahelyem
Az adósságrendező hitel azoknak való, azoknál segítség, akik több banknak is tartoznak már a jelzálog hitelük mellett különböző magas kamatú személyi kölcsönökkel, áruhitelekkel, hitelkártyákkal és ezeket összevonva egy jelzáloghitellé, alacsonyabb kamatú, így alacsonyabb törlesztőrészletű hitelre cserélik a régi hiteleiket.
Ha jól értem a problémádat, nálad nem erről van szó. A meglévő jelzáloghitel elmaradt részleteit nem szabad egy újabb jelzáloghitelből fizetni, ez csapda, ezt hívják adósságspirálnak.
Így csak még jobban megnövelnéd a jelenlegi tartozásodat, jobban eladósodnál, de ilyen kis összeg esetén egyébként sem lehet jelzáloghitelben gondolkozni.
Lehet kérni türelmi időt a hiteledre, ezzel valamelyest levegőhöz jutsz.
Lehet kérni futamidő meghosszabbítást is, ezzel is tudsz egy kicsit javítani a helyzeteden.
Gyakorlatilag azzal, hogy nincs munkabéred, a jelenlegi hitelezési szabályok alapján nem vagy hitelképes, ezért sem tudnál semelyik bankban most hitelt felvenni, de nem is az a jó megoldás, inkább a meglévő hiteledet próbáld átdolgoztatni.
egy hiteltanácsadó
Százezer forintra érheted esetleg, hogy három havi részletben fizesd ki.
De ha legalább egy részét tudod állni, akkor érdemes lehet baráttól kölcsönkérni, persze pontosan lepapírozva mindent!! Én is voltam hasonló helyzetben, és egy barátnőm segített ki, mert neki volt félretett pénze. Esetleg a testvéreddel is beszélhetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!