Állampapírban megbíztok? 3-4 évig lehet rá számítani? Nem fogják lenyúlni vagy hozzáférhetetlenné tenni?
@21
A tükörben láttad? Szar lehet neked.
@22
Ha egyet sem tudsz, akkor írhatnék én bármennyit is, nem értenéd.
Vettél amúgy januárban Tesla részvényt? Akkor 104 $ volt, most meg 274. Az hány százalék is? Megüti esetleg az álompapír hozamát?
@23
Elhiszem, hogy szeretnéd, ám az álmaid sohasem fognak megvalósulni.
Az a nyomi, aki a tükörből néz vissza rád.
A troll pedig itt a Holdról is jól láthatóan te vagy.
A témához is lenne gondolatod vagy csak a személyeskedés megy?
Jelenleg az állampapír a legjobb kockázatmentes befektetés. Én a héten tettem be még pár milliót a többi mellé.
Most már annyi kamatot ad, mintha a 8 órás fizetésem mellé lenne még egy négy órás. (nyilván nem tudom felvenni havonta, csak a számok miatt írtam)
@26
Persze, ezt simán meg lehet csinálni.
Nem bonyolult.
Forexen mát akár 1-2 milliós tőkével is megy.
Igaz, aki szerencsejátéknak tekinti, az tényleg elveszíti a pénzét. A tőzsde nem szerencsejáték. Köze nincs hozzá.
Akik a tőzsdére nem szerencsejátékként tekintenek, hanem szakmaként/befektetésként, azok jól keresnek vele.
Ki akadályoz meg téged abban, hogy te az ötödik légy, aki keres vele?
Aki szerint a tőzsde szerencsejáték, annak a villanyszerelő szakma is az, hisz “a vezetékben vagy van nálam vagy nincs”.
Aki egy kicsit műveli magát ezen a területen, az pontosan meg tudja állapítani, hogy a vezetékben mikor van áram, s mikor nincs.
No ugyanez igaz a tőzsdére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!