Ha ismerősöm aki régi revolut fiókkal rendelkezik, ha törli a számláját és meghívom, akkor megkaphatom a meghívós pénzt? Vagy aki egyszer már ügyfél volt azt hiába hívom meg újra?
ma 13:25
Köszi, akkor magyarázd már el kérlek, vagy mégjobb: mi a válasz rá?
Az ha az ismerősöm törli a revolut számláját és csinál újat jár-e érte a meghívónak a jutalom? :D
Annakidején nem kapott érte mert magától csinálta a számlát.
Őszintén, mit nem értesz ezen? Komolyan kérdezem. Nem tudod mi a Revolut? Vagy hogy hogy működik a referral programjuk? Akkor pedig miért nem maradsz csöndben? Nem értem.
Kérdező: feltételezhetően az ismerősöd végigment az azonosításon, ergó ügyfélként szerepel a rendszerben a személyi adataival, így kétlem hogy megkapnád érte a referencia pénzt. Különben ezzel jól el lehetne szórakozni, és egy családdal kitermelni a minimálbért havonta.
Hát én a magyar bankokból már kivettem cipőm és a táskám árát meg egy két dolgot. :D
Lehet ciki, de szinte ingyen vágnak az emberhez bankonként 40-50 ezret. :D
Sőt a Gránit még többet is, mert meglepő módon viszik az emberek a fórumokba kirakott meghívó kódot. :D
Hát, tök jó :D Mondjuk van akinek a napidíja annyi, mint amennyit összekoldulsz-kódolsz-referálgatsz egy év alatt ezeken, szóval nem tudom megéri-e ezzel szarozni, hogy őszinte legyek.
És a bankok sem regisztrálják be ugyanazt az embert többször, gondolom.
Hát nem csak van annyi bank hogy egyszer jól jön 😂
Mondjuk így hogy az egyetemi ösztöndíj nem olyan sok jól jön a plusz.
Persze mindig kell 100-150 ezer forgatni, hogy ne legyen sok a havi díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!