Akik állampapírba fektetnek, nem érzik, mekkora hatalmas rizikót vállalnak azzal, hogy egy folyamatosan elinflálódó valutát fektetnek be egy tolvaj kormány által kiötlött “megtakarításba”?
11: 30% pluszban 4 hónap alatt az évi 16%-ot fizető állampapírból? XD
Az szép!:)))
@10 “ Ez a legbiztonságosabb jelen pillanatban.”
Igaz, aztán kitörölheted a biztonsággal, miközben a pénzed már csak a harmadát, jó esetben a felét éri.
Kellene egy kicsit tanulod a pénzügyekről, s egyből kiderülne, hogy ugyanolyan biztonsággal az álompapír hozamának a többszörösét is ki tudod termelni.
@15 Te lehet, hogy nem.
Én könnyedén.
@16 Eddigi életem során igyekeztem fejleszteni a pénzügyi intelligenciámat, így eléggé jártas vagyok az ingatlanbefektetések és a tőzsde terén. Ezeken a területeken a kockázat nem a termékben van elsősorban, hanem az egyénben, aki befektet.
Ha valaki megfelelő hozzáértéssel dolgozik ezeken a területeken, akkor nem nagyobb a kockázata, mint az álompapír esetében azoknak, akiknek fogalmuk sincs a pénzügyekről és a befektetésekről.
"Kinek mit intézett a kormánya."
Ja, nem. "...kinek mit intézett saját maga..."
17-es tegnap 8 válaszod alá írtam be, hogy mondjál példát is, ahogy elnéztem a többi válaszod alatt is mindig ezt kérik tőled, de eltűnsz mint szar a ködben!
Ma volt az első, hogy találtam tőled egy választ ebben a témában, ahol bemásoltad azt a választ, amit én írtam le az eddigi legsikeresebb befektetésemnél :)
#17: "Eddigi életem során igyekeztem fejleszteni a pénzügyi intelligenciámat"
Próbálok belegondolni honnan indulhattál ha egy élet munkája után ennyire futja, de elég felelmetes a helyzet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!