Otp letiltja hogy játszak oldalakon?
én néha szoktam ilyen oldalakon a tesóm használja többször játszani
ezt kaptam emailben
nem végezhet külföldi elfogadóhelyen internetes szerencsejátékkal vagy fogadással összefüggő tranzakciót (azaz sem befizetni nem tud ilyen weboldalakon a bankkártyájával, sem a kifizetés nem érkezhet a bankkártyájára).
A változást a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény módosítása írja elő.
mit lehet ilyenkor csinálni?
Egyelore semmit. Ki kell varni.
Eddig is kozvetitot hasznaltak a kifizeteshez. A bet365 az Earthport PLC-t, ami egy globalis penzugyi szolgaltato, nem csak a gamblinggel foglalkozik tehat ot nehezen tilthatjak, szerintem.
Egyebkent valami kodot tiltanak a fizetesnel, siman lehet hogy ezen valtoztatnak az irodak.
Vagy ott lesz a skrill/netteler mint opcio.
Játszunk, nejátsszunk, itt már nehezebb lesz jáccanunk.
Bocsmuszájvolt.
Engem is felbosszantott!
Nekem senki ne magyarazzon hogy mit csinalhatok a penzemmel!
Ha szerencsejatekozni akarok, akkor azt fogom megtenni!
Lassan at fogom rakni az osszes penzem kulfoldi szamlara.
Ez az orszag qrva nagy szarban van…
Nemetorszagban is csak azon az oldalon tudsz jatszani amik fizetnek az orszagnak az engedelyert.
Tehat ha ott nincs a kedvenc irodad akkor a szemet nemetek megszabjak mit tehetsz a penzeddel?
A megoldas az lenne ha vennenek, legalabb nehany nagyobb, engedelyt. Akkor lehetne berizetni kartyaval es adomenetesse valna a jovedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!