Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankszámla diáknak. Melyiket...

Bankszámla diáknak. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Első bankszámlámat szeretném megnyitni, keresgéltem a neten, olvasgattam, de igazából nem látom át annyira az egészet, hogy biztonsággal merjek választani. Eddig szimpatikus a CIB cibezz, valamint a Budapest Bank Universo. OTP-ről csak rosszat hallottam, náluk nem szeretnék számlát nyitni. Tapasztalatokat kérnék szépen, nem vagyok teljesen tanácstalan azért, de jobb, ha több oldalról is hallok véleményeket. A válaszokat előre is köszönöm! (18/L)
2010. okt. 11. 17:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Most látom, nemrég volt egy hasonló kérdés, de nem érkeztek oda olyan válaszok, amikből többet megtudtam volna :)
2010. okt. 11. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint OTP-s vagyok, semmi gondom nem volt az otp junior számlámmal... ha jól emlékszem havi 2x ingyenes a KP felvétel és egyáltalán nincsen számlavezetési díj.
2010. okt. 11. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Az OTP egy fos, szétlopták a pénzem, hiába Junioros voltam, szerencsétlen csóró egyetemista. Félúton váltottam CIB-re, velük nagyon meg voltam elégedve, a mai napig náluk vagyok.

25/L

2010. okt. 11. 17:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is otp-nél vagyok, semmi bajom vele.

Nem tudom, mi lehetett az előző válaszoló problémája.

De bankot ne érzelmek alapján válassz, hanem keresd meg azt a szolgáltatást, ami az igényeidnek a leginkább megfelel.

2010. okt. 11. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Az OTP tényleg egy szemét banda...

A gyerekeimnek nyitottam ott Junior számlát, addig tényleg szép a kép, hogy a számlavezetés ingyenes, csak ott kezdődnek a lehúzások, amikor használnád a kártyád (pénzfelvétel) vagy átutalnál...

Már a NetBank használata sem díjmentes a Juniornál, 1-2ezer forint átutalásnál van pofájuk 2-300 forintot levonni (még bankon belül is)!!!...

A CIB Bank Cibezz-számlacsomagra mentünk át, az tényleg szuper, ott TÉNYLEG minden díjmentes, csak a mobil-értesítésért kell fizetni valami bagatell összeget.

Kérj mindjárt NetBank hozzáférést a számládhoz! :-D

2010. okt. 12. 05:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem érzelmek alapján döntök, hanem eddig szinte mindenhol azt hallottam, hogy az OTP nem jó, és itt azért kaptam erről megerősítést :) Akkor CIB CIBEZZ lesz szerintem.
2010. okt. 12. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Erste Szemeszter csomag 25 éves korodig ingyen van minden számla költség. Még CIB..pff xD
2010. okt. 14. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:
jahhh és az Erste-nél még az smsre se kér pénzt..CIB-nél igen..akkor melyik is a jobb?:D előző
2010. okt. 14. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: egy bank nem (csak) attól lesz jó, vagy jobb a másiknál, hogy sok minden ingyenes. Itt van példának az OTP, amit említettem feljebb: mocskos tróger banda, undorítóak, ott vernek át, ahol tudnak. Én Erstés nem voltam soha, de az tuti: örömmel fizettem azt a kis sms-díjat a CIBnek, mert cserébe normálisan bántak velem és a pénzemmel. Ennyi.
2010. okt. 14. 10:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat, bár nem igazán értem, hogy attól még, hogy Neked Erste Szemeszter csomagod van, miért kell vérremenően leszólni a CIB-et. Szerintem ez egy teljesen tárgyilagos dolog, nem leszek szerelmes szerintem a bankkártyámba :) De attól még erre a lehetőségre is felhívtad a figyelmemet, szóval hasznos volt.
2010. okt. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!