Bankszámla diáknak. Melyiket válasszam?
1/11 A kérdező kommentje:
Most látom, nemrég volt egy hasonló kérdés, de nem érkeztek oda olyan válaszok, amikből többet megtudtam volna :)
Én személy szerint OTP-s vagyok, semmi gondom nem volt az otp junior számlámmal... ha jól emlékszem havi 2x ingyenes a KP felvétel és egyáltalán nincsen számlavezetési díj.
2010. okt. 11. 17:23
Az OTP egy fos, szétlopták a pénzem, hiába Junioros voltam, szerencsétlen csóró egyetemista. Félúton váltottam CIB-re, velük nagyon meg voltam elégedve, a mai napig náluk vagyok.
25/L
2010. okt. 11. 17:31
Én is otp-nél vagyok, semmi bajom vele.
Nem tudom, mi lehetett az előző válaszoló problémája.
De bankot ne érzelmek alapján válassz, hanem keresd meg azt a szolgáltatást, ami az igényeidnek a leginkább megfelel.
2010. okt. 11. 22:51
Az OTP tényleg egy szemét banda...
A gyerekeimnek nyitottam ott Junior számlát, addig tényleg szép a kép, hogy a számlavezetés ingyenes, csak ott kezdődnek a lehúzások, amikor használnád a kártyád (pénzfelvétel) vagy átutalnál...
Már a NetBank használata sem díjmentes a Juniornál, 1-2ezer forint átutalásnál van pofájuk 2-300 forintot levonni (még bankon belül is)!!!...
A CIB Bank Cibezz-számlacsomagra mentünk át, az tényleg szuper, ott TÉNYLEG minden díjmentes, csak a mobil-értesítésért kell fizetni valami bagatell összeget.
Kérj mindjárt NetBank hozzáférést a számládhoz! :-D
2010. okt. 12. 05:26
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem érzelmek alapján döntök, hanem eddig szinte mindenhol azt hallottam, hogy az OTP nem jó, és itt azért kaptam erről megerősítést :) Akkor CIB CIBEZZ lesz szerintem.
Erste Szemeszter csomag 25 éves korodig ingyen van minden számla költség. Még CIB..pff xD
2010. okt. 14. 00:06
jahhh és az Erste-nél még az smsre se kér pénzt..CIB-nél igen..akkor melyik is a jobb?:D előző
2010. okt. 14. 00:07
Utolsó: egy bank nem (csak) attól lesz jó, vagy jobb a másiknál, hogy sok minden ingyenes. Itt van példának az OTP, amit említettem feljebb: mocskos tróger banda, undorítóak, ott vernek át, ahol tudnak. Én Erstés nem voltam soha, de az tuti: örömmel fizettem azt a kis sms-díjat a CIBnek, mert cserébe normálisan bántak velem és a pénzemmel. Ennyi.
2010. okt. 14. 10:43
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat, bár nem igazán értem, hogy attól még, hogy Neked Erste Szemeszter csomagod van, miért kell vérremenően leszólni a CIB-et. Szerintem ez egy teljesen tárgyilagos dolog, nem leszek szerelmes szerintem a bankkártyámba :) De attól még erre a lehetőségre is felhívtad a figyelmemet, szóval hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések: