Mi a legegyszerűbb módja, hogy egy hitel lekerüljön a nevemről?
Figyelt kérdés
Van egy lakás, ahol együtt lakom a párommal, megromlott kapcsolatunk miatt szeretnék elköltözni, viszont a lakáson hitel van, ráadásul én vagyok az adós, ő az adóstárs. Megoldható valahogy, hogy a hitel egy az egyben átkerüljön az ő nevére, vagy milyen megoldás létezik ilyenkor?2008. dec. 30. 09:00
1/2 anonim válasza:
Ha átvállalja magától, és saját maga egy személyben hitelképes. Ha nem hitelképes akkor kezest, vagy másik adóstársat kell felállítania. Csak úgy egyszerűen nem lehet kiszállni belőle. Ráadásul Te vagy az adós.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, valószínű lesz valamennyi járulékos költsége, szerződésmódosítási díj stb... ezt a fennálló tőketartozás bizonyos százalékában szokták mérni. De ez bankonként eltérő. Érdeklődjél a banknál ahol a hitel van, az lesz a legjobb és ők elmondanak majd pontosan minden alternatívát, és hogy ez mivel jár. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!