Jól látom, hogy összességében még sem éri meg a Wise?
Csak egy példa:
AliExpressen vásárolnék 7400-ért.
Elvileg Wise-zal olcsóbb mert kedvezőbben vált át... Legyen mondjuk 7100...
De ha OTP-ból utalok ki tudja mennyit von le.... 500ftot?? Akkor végülis ott járok hogy 7400 helyett 7600ért vásároltam.
Vagy rosszul látom?? Nem vonnak le ennyi kezelési költséget?? Valakinek saját tapasztalat? Virtuális kártya nyitás 6.000 Ft. Aki ezt elutalta OTP-ból mennyit fizetett??
Köszönöm a segítséget. :))
#1 még egy gusztustalan tahó féreg. Mit zavar az téged hogy szegény buta (bár, lehet csak a bankoláshoz!)? Feltett egy kérdést, segítséget kért nem egy ilyen nyomorék kioktatását mint te...
Akkor ezek után senkinek ne segítsünk aki nem olyan okos mint te. Sőt te minek vagy itt?? Csak oltogatni vagy a szexualitás kategóriában a farakadat verni?? Mert ezek szerint te 1; rohadt okos vagy, mindent tudsz tehát kérdést sose teszel fel. 2; válaszolni se válaszolsz senkinek csak oltogatsz... Tehát oltogatni és/vagy a farakadat verni vagy itt??
#2 és ha azóta változott?? De mit kell valakit kioktatni miért nem lehet normálisan válaszolni??
Kérdező: Én legutóbb 3000 körül utáltam bankon kívülre 187 volt azt hiszem amit pluszba levontak... De nem tudom a Wise minek számít gondolom bankon kívülinek. Szóval lehetséges az a 400 forint amit írsz.
ma 13:53 Köszönöm a választ.
A többieknek meg kb azt tudom üzenni amit már leírtak előttem.
Illetve hozzá tenném azt, hogy nem azzal van a baj hogy nem vagyok tisztában az általános dolgokkal. Például igen három hete bankon kívülre utaltam én is, 106 forintot vont le. Azt nem tudom hogy a Wise minek számít. Amikor szerződést írtam alá még nem volt külön pontja a Wise-nek. De remélem éppen annyi segítséget fogtok ti is kapni mint amennyit nekem adtatok. Többet nem érdemeltek. (Vagy érdemelsz, ha egyszerre három kommentet írtál.)
Egyébként a hülye továbbra sem én vagyok, hanem te/ti, akinek nem megy a szövegértés. A kérdésben benne volt egy kulcsszó. Tapasztalat. Tapasztalat érdekel nem kioktatás.
"Tapasztalat érdekel nem kioktatás"
De mire mesz mas tapasztalataval, ha nem ugyanolyan feltetelekkel bankoltok?
Leirom a tapasztalatom: nekem teljesen ingyenes Wise-ra utalni. Ez miben segit most neked?
Én amikor WISE-ról utaltam 250ezret az potom 85 forintba került, másrészt a címzett azonnal megkapta, úgy mondjuk 2 percen belül na,
Míg az OTP esetén ez kerülne mittudém mennyibe és még ülnének is rajta 2-3 napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!