Diákhitelt minden félévben igényelni kell?
Figyelt kérdés
vagy meg lehet egyben a több félévre előre is? nem vagyok benne biztos hogy mind2 félévre megigényeltem- e, vagy csak erre... 750 ezret folyósítottak egy részletben, a lekérdezésnél annyit ír hogy 150e Ft, szóval a havi maximumot adja meg..valahol konkrét szerződést el lehet olvasni? azért érdekel, hogy következő félévben meg kell-e igényelnem újra a 750 ezret vagy automatikusan utalják (ha igen, mikor szokták?)2023. máj. 18. 07:34
1/1 anonim válasza:
Automatikusan utalnak minden félévben, amíg kézzel nem szünetelteted.
Most viszont ha jól tudom, már csak a vej bankjának fognak utalni, ha nem ottani számlaszám van megadva, akkor lehet, hogy nem is kell tenned semmit, hogy következő félévtől ne kapj. De ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!