Én nem gondolnám, hogy a cetelem bank zrt-nél ilyen hangnemben beszélhetnek az emberrel. Én ezt nem vagyok hajlandó eltűrni. Nem vagyok sem csaló sem primitív. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Mégis a hölgy ilyen hangnemben beszélt velem, én alapvetően egy szolid ember vagyok de csak van valami jogi fórum ahol panaszt lehet tenni ez ellen. Hiszen belőlünk EMBEREK-ből élnek. Igy több fizetést kap a hölgy?2008. dec. 29. 18:34
11/12 anonim válasza:
Aki felhiv az azért BUNKÓ mert a te DRÁGALÁTOS bankod arra kötelezi!!az összes beszélgetésről felvétel készül!!visszahallgatják az ügyintézőt és ha nem a script(irott szöveg a monitoron) szerint halad levonásban részesül!!ha le áll veled jópofizni megint levonás!!a bankod követeli meg ezt, nem magától ilyen!!amit tehetsz az az hogy hivod az ügyfélszolgálatot, reklamálsz, és rájön a kedves vezetőség,hogy nem kéne ezt csinálni az adósokkal!!hidd el nem szivesen bunkóznak az operátorok sem!!!nekem is van némi "rálátásom" a dologra!!
12/12 anonim válasza:
Látom 2008-óta a cetelemmel, a helyzet semmit nem változott,
nekem tartozásmentes hitelkártyát tiltottak le 1 évre! Természetesen tájékoztatás nélkül, a megszüntetése pedig csak saját kézzel irt, postán feladott levélben lehetséges.2017-et írunk, amikor már bankszámla nyitás is lehetséges videó kapcsolattal, és sorba állnak a bankok, hogy hitelkártyát adhassanak az ügyfeleknek. A leg agyhalottab bank Magyarországon, arroganciával fűszerezve. Komolyan ajánlom mindenkinek messzire kerülje el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!