Revolut-Otp közötti pénzügyek mennyire gördülékenyek?
Tapasztalatok érdekelnek, pl hogy mennyi az ide-oda utalás ideje, milyen hibákat ne kövessek el,
Stb stb.. Aki már rutinosan használja ugy is tudja mik a lényeges infók. A leírást elolvastam a Revolut-ról, de a tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Forint:
OTP -> Revolut: bankkártyás vásárlásként intézhető, ingyenes és azonnal jóváírja a Revolut.
Revolut -> OTP: nemzetközi forint átutalás, napszaktól függően aznap, vagy másnap jóváíródik. Ingyenes.
Euro:
OTP -> Revolut: bankkártyás vásárlásként intézhető ha van az euro számládhoz tartozó bankkártya. Egyéb esetben SEPA átutalás, amiért az OTP díjat terhel kondíciós lista szerint, és ez utóbbinak van 1-2 nap átfutási ideje.
Revolut -> OTP: SEPA átutalás, napszaktól függően aznap, vagy másnap jóváíródik. Ingyenes.
Egyéb deviza:
OTP -> Revolut: bankkártyás vásárlásként intézhető ha van a deviza számládhoz tartozó bankkártya. Egyéb esetben nemzetközi deviza átutalás, amiért az OTP díjat terhel kondíciós lista szerint, és ez utóbbinak van több nap átfutási ideje.
Revolut -> OTP: nemzetközi deviza átutalás, napokon belül teljesül. A Revolut díjat számít fel érte.
Ha eltér a forrás és a célszámla devizaneme (pl OTP forint számláról töltesz Revolut EUR számlára stb) akkor egyèb konverziós díjak is felmerülhetnek.
Van még itt valaki aki ért a Revolutos dolgokhoz. ???
Múlt héten elutaltam MBH bankos számlámról 1o ezer ft- ot.
Ma, 3 nap múlva megis érkezett, de az MBH bank levont 37 ezer ft átutalási díjat.
Ez normális ???
Szerintem ez teljesen lehetetlenség.
Az átutalt összeg majdnem négyszerese az utalási díj.
Ez normális ???
Jelenleg nem működik a kártyám. Ez a baj. Pont ezért akartam oda pénzt helyezni.
Holnap bemegyek a bankba, mert ez irreális.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!