3 hónapos folyamatos munkaviszonyra szeretnék hitelt felvenni. Ez lehetséges? Mert az OTP, 6 hónaptól ad csak. Otp-s bankkártyán kapom a fizut. Melyik bank adna 3 hónapra? Nagyon nagy szükségem lenne a hitelre! Jövedelmem 290000ft nettó.
Vagy egy albérletet ki tudjak venni,vagy van egy ház 3 millióft-ért, azt ha megtudnám venni akkor nagyon boldog lennék.
Nincs nagy igényem bőven elég lenne az a 3mft-os ház. De ha nem legalább egy albérletet tudnák fizetni, de nyilván jobb lenne a 3mft-os ház, mert végre lenne egy saját házam, a barátnőmmel 2-en vagyunk.
"vagy van egy ház 3 millióft-ért"
Álmodj csak..
Igen 3mft a ház, nem luxus de tudod lakható. És van tető a fejünk fölött, most az a lényeg.
Idővel nyilván költeni kell rá.
Amúgy az OTP ezt írja:
"összesen legalább 6 hónapos (a jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapos) munkaviszonya van"
Előtte nem dolgoztál sehol? Mert írtad hogy jelenleg dolgozol már 3 hónapja 1 helyen.
December 13.-átol dolgozok egy helyen bejelnetve, csak 2 hétre fel mondták a szerződésem utána újra vissza vettek.
Így előről számoltam amióta vissza vettek,nem tudom az bele számol e mert, 2 hét volt amíg vissza vettek
Akkor én így hogy állok?
December 13.-óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!