Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor bírálja el az Erste a...

Mikor bírálja el az Erste a személyi kölcsön igénylésemet?

Figyelt kérdés

1 hete adtam be online, az előzetes szűrésen át is mentem.

19.-e óta folyamatosan "Feldolgozás alatt" státuszban van. Anno a hitelkártya igénylésemet 2 munkanap alatt feldolgozták, 1 hét múlva már a kártya is a kezemben volt.

2023. ápr. 26. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

A hitelbírálatnál az összes meglévő hiteled, hitelkártyád számít.

Na meg a sportfogadás, ha látják a számládon mint pénzmozgást.

2023. ápr. 26. 15:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem kuncsorgok. Állampapírban és a tőzsdén van (NYESZ számlán) a megtakarításom lekötve, ezenkívül van néhány ezer euróm. Lenne egy nagyobb kiadás, amiért kevésbe fájna havi 24 ezret kifizetni, mint feltörni valamelyik megtakarításomat.

Egyébként nettó 700 ezer a fizetésem, 0 ft hitelem van és saját tulajdonú lakásban élek Budapesten. Nem lottózom nem fogadok semmire. Na mindegy, megoldom másképp ha így nem megy

2023. ápr. 26. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem is furcsa, hogy ilyen magas nettó fizetés mellett tökölnek egy 1 milliós hitelen. Szerintem lengesd be nekik, hogy bankot váltasz, bár, azt mondják, hogy az Erstének elég jó a bróket app-ja, úgyhogy lehet, hogy konkrétan bankot váltanod nem kell, csak kérni máshonnan is egy ajánlatot:

[link]

2023. ápr. 26. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is azt mondták először, hogy 3-4 nap, de aztán kiderült (számukra is, én már tudtam), hogy bonyolult eset vagyok, még ha ideális hiteligénylő is. Mire kibogoztak és rendben találtak mindent, eltelt 5 hét, de végül jóváhagyták. Nem hiszem, hogy nálad ilyen sokáig elhúzódna, de adott esetben lehet jóval több, mint pár nap.
2023. ápr. 26. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Ne dőlj be #13-as kommentnek az Erste investmentről. Én a Randomtól kerültem át az Ersté-hez, katasztrófa. Most keresem merre meneküljek, de nem könnyű csak úgy hipp-hopp ugrani, ha befektetéseid vannak..
2023. máj. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!