Mikor bírálja el az Erste a személyi kölcsön igénylésemet?
1 hete adtam be online, az előzetes szűrésen át is mentem.
19.-e óta folyamatosan "Feldolgozás alatt" státuszban van. Anno a hitelkártya igénylésemet 2 munkanap alatt feldolgozták, 1 hét múlva már a kártya is a kezemben volt.
A hitelbírálatnál az összes meglévő hiteled, hitelkártyád számít.
Na meg a sportfogadás, ha látják a számládon mint pénzmozgást.
Nem kuncsorgok. Állampapírban és a tőzsdén van (NYESZ számlán) a megtakarításom lekötve, ezenkívül van néhány ezer euróm. Lenne egy nagyobb kiadás, amiért kevésbe fájna havi 24 ezret kifizetni, mint feltörni valamelyik megtakarításomat.
Egyébként nettó 700 ezer a fizetésem, 0 ft hitelem van és saját tulajdonú lakásban élek Budapesten. Nem lottózom nem fogadok semmire. Na mindegy, megoldom másképp ha így nem megy
Szerintem is furcsa, hogy ilyen magas nettó fizetés mellett tökölnek egy 1 milliós hitelen. Szerintem lengesd be nekik, hogy bankot váltasz, bár, azt mondják, hogy az Erstének elég jó a bróket app-ja, úgyhogy lehet, hogy konkrétan bankot váltanod nem kell, csak kérni máshonnan is egy ajánlatot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!