5 M forintot szeretnék felvenni. Határozatlan Munkaszerződésem van. Milenne a legkedvezőbb? Milyen hitel? Néztem személyi hitelt ami 5 M-onak 100 ezer a törlesztő.. az rengeteg..!!?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 15:03
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Nem a 100 ezres törlesztő a rengeteg, hanem a 10M, amitvégül visszafizetsz.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos az is..
2023. ápr. 25. 20:14
4/8 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy 5 milliót szeretnél felvenni, de ha számodra 100 ezer Ft havi törlesztő vállalhatatlanul sok pénz, akkor szerinted ad neked bármelyik bank bármennyi kölcsönt is? Ne álmodozz szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem kértem a véleményed!!!!!!!!
2023. ápr. 26. 20:20
6/8 anonim válasza:
"Mi lenne a legkedvezőbb? Milyen hitel? Néztem személyi hitelt ami 5 M-nak 100 ezer a törlesztő.. az rengeteg..!!?"
1 milliós személyi kölcsön havi törlesztője a mostani kamatokkal 23-25 ezer, ha ezt beszorzod 5-tel, az bizony 100 felett van havonta.
Nem ilyen magas kamatok mellett kell hitelt felvenni.
7/8 A kérdező kommentje:
Oké
Nem szeretnék ilyen kommenteket.
Remélem egy normális ember is fog írni ide nem olyan mint te.
Az 1 válaszolót kiemelem ő nagyon kedves volt
Köszönöm.
2023. ápr. 26. 20:56
8/8 anonim válasza:
Az 1-es válaszadó azért adta a linket, hogy használd a kalkulátort és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet, hiszen te ismered a feltételeidet, egyéb hiteleidet, nettó jövedelmedet, törlesztőképességedet, satöbbi, satöbbi, satöbbi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!