Hitelre hitel? Hogy lenne praktikus?
Azaz: van egy személyi kölcsönöm.
Korábban felvettem egy milliót 4 évre, aminek a biztosítással együtt 32.988Ft a törlesztője.
Ebből még ~25 hónap vissza van.
Most azonban van előttem egy lehetőség, amit úgy érzem, bánnék, ha elúszna.
Egy egyszeri 500 ezres kerettel már meg lehetne oldani.
Kérdés, hogy hülyeség lenne a már meglévő mellé felvenni még egy személyi kölcsönt?
Lehet egyáltalán 2?
Vagy milyen más módja van annak, hogy rövid távon 300-500 ezre értéket összeszedjek úgy, hogy ne útközzek akadályokba a hétköznapokban?
Tudom, ez nem egy túl nagy összeg, spórolhatok is rá, vagy miért nem spóroltam eddig…
Nos, eddig másra fókuszáltam, ez a lehetőség viszont új a láthatáron, és lehet, hogy másnak is kedvező lesz, ha nem lépek.
Mik az ötletek?
Letezik ráfinanszirozas. Vagyis kivaltjak a hiteled es kapsz elkoltheto penzt is, amennyit kersz.
Igy egy hiteled lesz,egyet kell fizetni.
Azonban vedd szamitasba hogy amikor kb 2eve felvetted a hitelt joval olcsobb volt mint most.
Bemesz a bankba es megkerdezed mondjuk egy ujabb 4eves idoszakra 500k rafinanszirozassal mennyi lenne a torlesztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!