Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Felfüggesztettem a kártyámat,...

Felfüggesztettem a kártyámat, ilyenkor ha utalják a fizetést megfogom kapni ugye?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, sikerült elhagynom, ezért felfüggesztettem, viszont ugye így megkapom a fizetést a bankszámlámra ugye?

Illetve így nem is tudnak neten keresztül sem vásárolni a kártyámmal?

Úgy voltam vele, hogy inkább felfüggesztem, hátha meglesz, de ugye a tiltás az egy "erősebb" opció.

2023. ápr. 17. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Persze h megkapod
2023. ápr. 17. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Meg. A kártyával kapcsolatban miben reménykedsz? Eszedbe jut, hogy jajj, a könyvbe tetted könyvjelzőnek?
2023. ápr. 17. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
A pénz a számládra megy. A kártya arra jó, hogy vásárolj vele, pénzt vegyél ki anélkül, hogy a bankba kellene elmenned.
2023. ápr. 17. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm!

Ha valaki interneten próbálkozik akkor sem fog működni igaz?

2023. ápr. 17. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha pénz van a számládon és bemegy a kártyáddal egy boltba, akkor be tud vásárolni a vásárlási limited erejéig.

Szóval vagy letiltod a kártyát, vagy leveszed netbankban nullára a vásárlási limitet.

2023. ápr. 17. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
A tiltás végleges, míg a felfüggesztés ugyan azokat a korlátozásokat tartalmazza, de feloldható, ha megkerül akkor nem kell arra várni, hogy az új megérkezzen, csak fel kell oldani és kész is. Ha valaki használni akarja, akkor hibára fut. Azért szerdán legkésőbb én tiltanám, és igényelnek újat.
2023. ápr. 17. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
És a kártya az az 1000es a tárcádban, készpénz helyettesítő, a számla ettől nem lesz zárolva.
2023. ápr. 17. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:

#5 Vagyok, elkerülte a figyelmemet, hogy felfüggesztetted a kártyát, nyilván akkor nem tud vásárolni vele, aki megtalálja.

Ha viszont nincs meg a kártyád, miben reménykedsz, honnan kerül elő?

2023. ápr. 17. 19:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Megtaláltam… az autóban volt az ülésre kiesve….

Jó hogy nem tiltottam le végleg, így legalább nem kell várni.

2023. ápr. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!