Eurós számláról hogyan tudok forinthoz jutni?
Nagyobb összeg esetén a bankok rendszerint biztosítanak egyedi árfolyamot, így elsősorban őket keresném.
Másik opció Revolut, prémium előfizetéssel.
#1 köszi utánanézek ezeknek (revolut, wise)
#2 gondoltam erre is, de a forint olyan hullamvasutat produkál, hogy jelentős veszteséget könyvelhetek el a rossz időzítéssel, nekem a minél gyengébb forint a jó, aki eladja a lakást, annak meg a minél erősebb forint kedvez, nehéz lenne beütemezni az adásvételt...
Az elmúlt pár hónapban 50 forintnyit is erősödött a forint az euróhoz képest, ez 100ezer euró esetén 5millió forint
Amúgy Budapesten nézelődök....
Szerencsére nem kell kapkodnod, viszont bármikor beüthet valami, amitől megint gyengülni kezd a forint és kedvezőbben válthatod át az eurót.
Mennyit kamatozik ott a pénz most euró számlán. OTP-nél tartod Szlovákiában?
#4 ez is egy opcio, gondoltam ra
#5 otp megszunt nalunk, mbank-ban tartom, ez egy ingyenes netbank, nem kamatozik semmit a penzem
"És szépen a napi limitet kihasználva elkezdeném leszedegetni atm-ből."
Ez nem egy jó ötlet, az atm-es kp-felvétel magas költsége miatt.
Valóban a télen kellett volna lakást venned, amikor még 5 millióval többet ért az euród forintban.
Mi az oka egyébként, hogy Budapesten nézel lakást, nem mondjuk Pozsonyban, ha egyébként Szlovákiába köt a munkád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!