Van olyan, hogy 1-1 állampapír elfogy és már nem lehet megvenni őket a webkincstáron?
@10
Köszönöm, hogy szóltál. Így már nem is törekszem arra, hogy (még jobban) meggazdagodjak a tőzsdén.
Megtennéd, hogy írsz egy emailt Warren Buffett-nek, hogy rossz módszerrel lett a világ leggazdagabb embere?
Aztán meg írj egy másikat Nicolas Darvas örököseinek is, hogy a (déd)nagyfater is rosszul gazdagodott meg! Basszus, 10000 dollárból csinált kétmilliót. Az meg ugye, baromi szar módszer, hisz te megmondtad...
,,…itt a pénzügyi analfabéta trollok vagánykodnak csak.”
Szintén te:
,, Írásaim minden szava aranyat ér. Én a tudásommal a világ legszebb tengerpartjain élek, a legmagasabb hegycsúcsokról nézek le, a legjobb éttermekben vacsorázok…”
:)
"Szintén te"
Ezek szimpla tények. Kb. olyan, mint amikor valaki ma azt mondja: "kedd van".
Tudom, persze, az irigység nagy úr...
Szóval nem csodálkozom a reakcióitokon. Ha a ti szinteteken lennék, én is állampapírban hagynám elfogyni a pénzem, parizert ennék tegnapi zsemlével és sírnék, hogy milyen szar az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!