Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revolut tranzakciónál hogy...

Revolut tranzakciónál hogy működik a limit?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy jövő héten egy tekintélyes összeget kellene kifizetnem, amit jobban szeretnék kártyával intézni, mintsem rohangálni igen nagy összegekkel a zsebemben.

Az érintéses fizetésnek -ha jól tudom- 150.000 Ft a limitje, és bár nullázható, de a szolgáltatás nyújtója nem fog nekem arra várni, hogy 3-5 alkalommal lenullázzam a limitet.

Viszont a kérdésem arra vonatkozik, hogy ha a terminálba bedugva, pin-kóddal fizetek, akkor is van erre limit, vagy azzal fizethetek nagyobb tételeket is?

Sima standard csomagról van szó.

2023. ápr. 6. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem gond nélkül fizethetsz, de lehet, hogy erre is át kell előre állítani valami limitet. Én biztosan vásároltam már Revoluttal, terminálba dugva, több százezer forintos dolgokat (bútorok, matrac, stb).
2023. ápr. 6. 12:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Szuper, köszönöm szépen a gyors választ!

Nem igazán láttam erre vonatkozó beállítást, de átnézem, amit lehet.

2023. ápr. 6. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Az érintéses pin kód nélküli(!) fizetés limitje 150€. Fizethetsz ettől többet is. Csak akkor meg kell adnond a pint.

Ilyen nincs, hogy ha 500ezret akarsz fizetni akkor azt csak úgy tudod, hogy 3x150 meg 50. Ez hülyeség.

2023. ápr. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!