Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havi 300 ezer költés... 5000...

Havi 300 ezer költés... 5000 forint banki jutalek nem sok?

Figyelt kérdés

Most kezdtem figyelni... Havi 5000 forintot von le a bank. 300 ezer érkezik ennyit is költök.

Mkb.

Szerintetek ez nem sok?

Fel akarom őket ma hívni, de addig is érdekelne a véleményetek.

2023. ápr. 4. 07:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"vagy lejárt az akció miatt adott kedvezmény, és mostantól fizetheted a teljes árat."

Vagy a kedvezményes díjnak feltétele van, és abban a hónapban, amikor nem teljesíted, akkor felszámolnak egy pofátlanul magas díjat.

Én kerülöm az olyan díjcsomagokat, ahol a nem kedvezményes díj ennyire magas.

2023. ápr. 4. 11:38
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Inkább örülj, hogy Orbán megmentett minket a gonosz bankoktól. Ha nem tette volna most az egész fizetésed lenne a bankköltség ... :D
2023. ápr. 4. 14:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Szuper. Na mindegy, panaszt tettem online. Plusz csütörtökön be is megyek.

Nem tudok semmiféle kedvezményrol meg akcióról.

Ráadásul mint írtam, a kollegaimnak ugyanannyi maradt a díj. Ugyanaz a számlacsomag.

Kíváncsi leszek mit mondanak.

2023. ápr. 4. 15:38
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

" Na mindegy, panaszt tettem online. "

Mire, hogy nem tudod megkeresni a csomagod kondíciós listáját a bank weboldalán és elolvasni?

Már 6-an beidézték volna neked, hogy mire vonták le, ha képes lettél volna leírni a bank és a számlacsomag nevét.

2023. ápr. 4. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
LoL
2023. ápr. 4. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a kártyád éves díját most vonták le? Mert nekem csak akkor szokott többezer lenni a banki költség, amikor azt is vonják.
2023. ápr. 4. 17:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem. A kártya éves díja egyértelmű szokott lenni. Köszi., 🙂
2023. ápr. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!