Kaphatok úgy hitelt házfedezetre, hogy khr listán vagyok egy 10 éve ki nem fizetett hitel miatt amit most kezdtem el törleszteni?
Szóval 10 évig nem fizettem egy hitelkártyát ami mára 1 millo lett. Elvállaltam hogy fizetem részletbe havonta. Bejelentett munkám most lesz csak. Gondolom így nem vehetek fel hitelt a házra ami az én nevem van, hogy legyen a fedezet?
Úgy tudom ha kifizetem az tartozást egyben akkor is khr listán leszek még 1 évig ami kizárja hogy hitelt vegyek fel?
Nem nezik vegig 10 evre visszamenoleg, de par honapnyit altalaban bekernek. Ha ugyanannal a banknal akarsz hitelt ahol a folyoszamlad is van, legy nyugodt hogy eleve kockazatos adoskent tartanak nyilvan ha rendszeresen szerencsejatekra koltesz nagyobb osszegeket.
Aktiv KHR-eskent nem ez lesz a legnagyobb bajod.
Nem kell magyarazkodni es kifogasokat keresni. Ha valaki mas hitelt akar veled felvetetni ugy, hogy te nem akarod, arra a 'Nem.' tokeletesen elegseges valasz.
Mindegy hogy ez a valaki mas szulo, testver, akarki, ha nem akarsz adossagspiralba kerulni aminek a vegen a hazat is elbukod, ne vegyel fel hitelt. A korabbi hitelkartyas buli is milyen jol sult el, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!