Negatív khr listán vagyok ha egy hitel nem lett 10 év alatt kifizetve, csak most vállatam hogy törlesztem?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy ha ki lesz fizetve utana még 1 év lekerülni a listáról.2011 es a hitelkártya tarzozás eddig nem fizettem, de elvállaltam hogy havonta részletben törlesztek.2023. márc. 22. 18:28
1/3 A kérdező kommentje:
Szóval ha még nincs kifizetve, addig a khr listán vagyok és csak akkor kerülök le ha már kifizettem? Végrehajtónal volt már az ügy így velük egyeztem meg hogy havonta törlesztem.
2023. márc. 22. 18:34
2/3 anonim válasza:
Aktív negatív listán vagy ameddig vissza nem fizeted. Ha visszafizeted átkerülsz passzív listára. 1 évre akkor, ha a teljes tartozást kifizeted, 5 évre akkor, ha kapsz valamilyen engedményt.
3/3 A kérdező kommentje:
Szóval ha a nevemen lévő házra akarnék hitelt akkor biztos nem kapnám meg?
2023. márc. 23. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!