Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Személyi kölcsön felvétele?...

Személyi kölcsön felvétele? Erste bank?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Személyi kölcsönt szeretnék felvenni az Erste Banktól.

Az összeg 1 millió forint, ebből ki szeretném fizetni két meglévő hitelem. Így csak ez maradna.

Akik vettek már fel ott személyi kölcsönt, tőletek kérdeznék.

Milyen tapasztalatotok volt/van?

A hitel teljes díja teljesen elfogadható, ez ijesztett meg egy picit, nehogy legyen valami rejtett költség, apró betűs rész. ?

Mennyi idő volt a folyósítás?

Illetve mi az online igénylés menete, egyszerűbb, könnyebb, mint szemèlyesen?

2023. márc. 21. 07:21
 1/2 anonim válasza:
Szia ez engem is érdekelne, ha esetleg te meg igényelted mi a tapasztalatod?
2023. aug. 2. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális:

800e forintot vettem fel,a törlesztőrészlet a teljes összeg amit havi szinten fizetsz, nem volt rejtett költség, es ha fix kamatra (ha jól láttam automatikusan igy adják) veszed a kamat miatt sem változik a törlesztőrészlet. Egy egyszeri folyósítási díj van a legelején mikor kapod, a teljes hitelösszeg 1%-a.

Az első törlesztőrészlet lehet nagyobb, mert lehet hogy az elsőnél van részhónap amit ki kell fizess, de onnantól a megadott törlesztőrészletet fizeted a lejáratig

2023. szept. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!