Ma elviszi a bank a lízinges autóm,76 ezer ft van még hátra összesen. Kb 15 nap mulva ezt betudom fizetni vissza kapom a kocsim? Vagy már egyből eladják?
Az utolsó mondja jól
Mindent meg lehet beszélni, csak fel kell hívni őket.
Nekik sem elsősorban az autód kell, ha úgy látják, hogy megkapják a pénzüket, lehet velük alkudozni.
Ne a struccpolitikát válaszd, hanem beszélj velük. Sokkal jobban jártál volna már eddig is, ha elmondod, mi van, mert így pl a behajtó kiszállási díját is ki fogják neked számlázni, ha viszont előre szólsz, akkor nem zaklatnak.
Gondolom a törzskönyvet is szeretnéd megkapni, ahhoz viszont az kell, hogy hivatalosan, normális módon zárasd le a lízingszerződésedet.
Ha a levél nem ajánlva jött, akkor tüntesd el, így nyersz kb 2 hetet mivel újra kell küldeniük, és csak az tekinthető kézbesítettnek ha átvetted ha nem ha jól tudom.
Ha van mit eladnod, add el gyorsan, fizetés hét van, most még meg is veszik talán de 2 hét múlva már nem biztos.
Amúgy a kocsit én is eldugnám a helyedben, vagy bejelenteném, hogy ellopták, aztán 2 hét múlva bejelentheted azt is, hogy meglett, bedobtak egy üzenetet a postaládádba, hogy itt és itt megtalálod a kocsid, odamentél, és úgy is lett a kulcs is benne volt.
Ezzel időt nyersz!! A Rendőrség meg le fogja xarni a dolgot simán kiadjáka körozést azután pedig egyszerűen lezárják a dolgot.
"Ha a levél nem ajánlva jött, akkor tüntesd el, így nyersz kb 2 hetet mivel újra kell küldeniük, és csak az tekinthető kézbesítettnek ha átvetted ha nem ha jól tudom."
Ha nem ajánlva jött, akkor tökmindegy. Az nem levél, arra nem vonatkoznak a kézbesítés szabályai. Nem is küldik újra, de ilyet csak akkor küldenek, ha nekik nem fontos, ami benne van.
Például a bankok az új bankkártyámat szokták egy sima levél aljára felragasztva küldeni, aztán szarnak bele, hogy megkaptam-e. Ha nem, akkor persze csináltathatok újat a saját költségemen, az már az én bajom... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!