Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ma elviszi a bank a lízinges...

Ma elviszi a bank a lízinges autóm,76 ezer ft van még hátra összesen. Kb 15 nap mulva ezt betudom fizetni vissza kapom a kocsim? Vagy már egyből eladják?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 06:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Az utolsó mondja jól

Mindent meg lehet beszélni, csak fel kell hívni őket.

Nekik sem elsősorban az autód kell, ha úgy látják, hogy megkapják a pénzüket, lehet velük alkudozni.

2010. okt. 7. 08:26
 12/21 A kérdező kommentje:
figyelj..tudom hogy ennyi tartozásom van a lízing lejáratáig...1 ft al sem több ezt a bank is közölte velem....péntekemn kaptam 1 levelet melyben egyösszegben kéri a bank tölem az utolsó 2 havi törlesztőrészletet..ez a 76 e ft augusztus 20 ig kellet volna befizetnem az utolsó havi csekket...de ugyebár 2 havival vok elmaradva...szal sztem tuti bár listán vok de azt le...m, kb 15 nap mulva ezt az összeget betudom fizetni...de akkor addig nem adom nekik a kocsim...mert igy nincs behajtási költség se parkolásí díj a bank talapén stb. átutalom majd nekik a megadott b számla sz.ra és késsz...
2010. okt. 7. 08:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne a struccpolitikát válaszd, hanem beszélj velük. Sokkal jobban jártál volna már eddig is, ha elmondod, mi van, mert így pl a behajtó kiszállási díját is ki fogják neked számlázni, ha viszont előre szólsz, akkor nem zaklatnak.

Gondolom a törzskönyvet is szeretnéd megkapni, ahhoz viszont az kell, hogy hivatalosan, normális módon zárasd le a lízingszerződésedet.

2010. okt. 7. 08:35
 14/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:}
2010. okt. 7. 08:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha a levél nem ajánlva jött, akkor tüntesd el, így nyersz kb 2 hetet mivel újra kell küldeniük, és csak az tekinthető kézbesítettnek ha átvetted ha nem ha jól tudom.

Ha van mit eladnod, add el gyorsan, fizetés hét van, most még meg is veszik talán de 2 hét múlva már nem biztos.

Amúgy a kocsit én is eldugnám a helyedben, vagy bejelenteném, hogy ellopták, aztán 2 hét múlva bejelentheted azt is, hogy meglett, bedobtak egy üzenetet a postaládádba, hogy itt és itt megtalálod a kocsid, odamentél, és úgy is lett a kulcs is benne volt.

Ezzel időt nyersz!! A Rendőrség meg le fogja xarni a dolgot simán kiadjáka körozést azután pedig egyszerűen lezárják a dolgot.

2010. okt. 7. 10:08
 16/21 anonim ***** válasza:

"Ha a levél nem ajánlva jött, akkor tüntesd el, így nyersz kb 2 hetet mivel újra kell küldeniük, és csak az tekinthető kézbesítettnek ha átvetted ha nem ha jól tudom."

Ha nem ajánlva jött, akkor tökmindegy. Az nem levél, arra nem vonatkoznak a kézbesítés szabályai. Nem is küldik újra, de ilyet csak akkor küldenek, ha nekik nem fontos, ami benne van.

Például a bankok az új bankkártyámat szokták egy sima levél aljára felragasztva küldeni, aztán szarnak bele, hogy megkaptam-e. Ha nem, akkor persze csináltathatok újat a saját költségemen, az már az én bajom... :P

2010. okt. 7. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
felhívd a providentet, kérsz 76000 forintot és kész...
2010. okt. 7. 16:12
 18/21 anonim válasza:
Nekem gyanús ez a két hónap, ahogy írtad abból én azt veszem ki hogy az utolsó két hónap csak annyi, hogy az utolsó két hónappal vagy elmaradva (mármint az elöző és azt megelőzővel), nem azt hogy vége a törlesztésnek,és annak az utolsó két részlete.
2010. okt. 8. 00:17
 19/21 A kérdező kommentje:
utolsónak: ha ezt kifizetem teljesen lejár a hitelem az autóról....már többször nem írom le:D am én is a providenten filóztam de geccc:D olyan kamat meg thm anyám...am nem jöttek a kocsiér még....
2010. okt. 8. 02:23
 20/21 anonim ***** válasza:
A providentnél, ha visszafizeted 15nap múlva a 75ezret, akkor nem kell az egész kamatot kifizetned. Erre a 15napra kb 5000-6000ft-ot fizetnél kamatot. Szóval hívd a providentet. Legalább megnyugszol!
2010. okt. 8. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!