Mit tegyek ha van egy ősrégi Bitcoin papír wallettem és be akarom küldeni a Binancére a rajta levő bitcoint? A Binance regisztrációmhoz tartozó publikus kulcsot tudom Csak azt nem tudom hogy most akkor mit kell ezzel kezdeni a sajátom privát
Figyelt kérdés
kulcsával?2023. márc. 19. 10:13
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor mindegy hol van ha ígyis úgyis kockázatos
2023. márc. 19. 16:16
12/17 anonim válasza:
Ledgert mikor aktiválod, akkor a saját privát kulcsoddal vagy a 12-24 szavas seed phraseval teszed és nem új tárca létrehozással. Beküldeni semmit nem kell - nem is lehet, mert a BTC-d a blokkláncon van.
De ha nincs Ledgered egy virus irtás a telefonodon és letöltöd pl a Safepalt. Ott a privát kulccsal be tudsz lépni és máris utalhatod a BTC-d.
13/17 A kérdező kommentje:
Már késő már a nyavalyás binancén van. Innen hogyan tovább?
2023. márc. 24. 14:45
14/17 anonim válasza:
El akarod adni vagy lekötni vagy mit akarsz vele?
15/17 A kérdező kommentje:
Mindössze arról van szó hogy költözöm és féltem hogy közben elveszítem a cetlit.
2023. márc. 24. 15:11
16/17 anonim válasza:
Ja, akkor maradhat Binancen is. Nagy összegről van szó?
17/17 A kérdező kommentje:
Perpill összesen 20 000 dollárt ér, ami ott van, de az nemcsak ez a papír wallett volt hanem korábbról már ott lévővel együtt.
2023. márc. 24. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!