Egerben van OTP-s befizető ATM? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 15:17
1/9 A kérdező kommentje:
*Olyan, amilyennel tudok a számlámra pénzt tenni.
2023. márc. 15. 15:22
2/9 anonim válasza:
Letöltöd az OTP-s appot és megnézed, szűrővel beállítod a készpénzbefizetést és megnézed a térképen hol van.
De egyet segítek, a széchenyi istván utca-ba lévő otp-nél olyan atm van.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. márc. 15. 17:32
4/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem azt a Széchenyi utcában lévőt, de nem írja, hogy tudnék számlára is küldeni. Olyanok vannak, hogy Vodafone feltöltés, számla befizetes, stb.
2023. márc. 15. 17:47
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs Egerben sajnos olyan, amivel a számlámra tudnék utalni.
2023. márc. 15. 17:53
6/9 anonim válasza:
Egerbe kb az az egyvan amibe pénzbefizetés van, egyáltalán lehet ilyet, hogy így teszel számlára pénzt? úgy tudom ahhoz be kell menni a bankba, de nem szoktam ilyeneket csinálni szóval nem tudom biztosan
1 rakás pénz van a számlámon, néha leszek kp-ra párszázezret azt kész.
7/9 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne? Mindent lehet a 21-ik században. Itt olvashatsz róla: [link]
2023. márc. 15. 20:23
8/9 anonim válasza:
Engem sosem érint ez a probléma így nem izgat :D
9/9 anonim válasza:
Nem teljesen egyértelmű a kérdés? Saját számlaszámra akarsz, vagy máséra, tartozik hozzá kártya? A Széchenyi utcai és az Agria parki OTP ATM képes ilyenekre. Én úgy szoktam, hogy beviszem a kártyámat, bedugom és ott kiválasztam, hogy pénzbefizetés saját számlára, kinyílik a fiók és belerakod a kézpénzed(lehetőleg nem gyűrödten hanem lapítva, enyhe hajlítások miatt is képes visszadobni az automata).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!