Mit lehet várni az amerikai bank csődtől?
Áh ennyire nem értek hozzá, még nem is foglalkozom ennyire vele. Csak a megspórolt pénzemet nem akarom hogy elvesszen.
Aranyat gondoltam hogy kellene venni. Találtam ezt a Bartha Károly nevezetű egyént aki ezzel foglalkozik. De nagyon bizalmatlan vagyok. Előre utalással aztán az arany is sokára érkezik meg. Más opció?
Török arany? Azt mondják azzal vigyázni kell.
12: Rövidtávon államkötvénnyel jobban jársz, meggazdagodni nem fogsz, de jobb, mintha bankszámlán tartanád, könnyen hozzáférhető és legrosszabb esetben reál értéken buksz a vásárló értékéből (nincs tranzakció díj, számlavezetési díj).
Hosszútávon részvényekkel van lehetőséged profitot szerezni.
Arany nem befektetés, nem termel semmilyen értéket, profitot, mi több, tárolni szükséges - aminek költsége van. Mi több, most ismét egekben van az árfolyam a múlt heti események miatt.
"Arany nem befektetés, nem termel semmilyen értéket, profitot, mi több, tárolni szükséges - aminek költsége van. Mi több, most ismét egekben van az árfolyam a múlt heti események miatt."
Így is lehet, persze, hogy megveszed a befektetési aranyat és őrzöd. De a valóság az, hogy az arannyal egészen máshogy is lehet kereskedni, és hasznot húzni belőle. Persze aki nincs tisztában a piaci folyamatokkal, az ne kereskedjen vele...
Próbáltam rèszvènyekkel foglalkozni, vagyis a bankom csinálta én csak bólogattam... Aztán majd 300ezret veszítettem. Nem vártam tovább mínuszban kivettem. Nem is értek ezekhez a dolgokhoz, én inkább fizikális vagyok. Dolgozok, kupeckodok... A pénzügyek messze állnak tőlem. De így viszont lett egy kis félre tett pénzem aztán hát ugye sok mindent olvasni a neten, elég kiszűrni mi igaz és mi konteó. Viszont elővigyázatos vagyok ezért gyorsan rá kérdeztem a dolgokra...
Köszi a válaszokat, pacsi! ❤️
"De a valóság az, hogy az arannyal egészen máshogy is lehet kereskedni, és hasznot húzni belőle. Persze aki nincs tisztában a piaci folyamatokkal, az ne kereskedjen vele..."
Így van! csak az ilyen termékekkel akad egy icipici bibi! Pont azt a biztonságot veszíted el, amit a fizikai aranytól remélsz, és pont abba az irányba mozdulsz el, amit az egyéb pénzügyi termékeknél elkerülni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!