Be tudom fektetni értelmesen az ösztöndíjamat?
Még van hátra kb. 3 évem az egyetemből. Van egy kevés ösztöndíjam+online néha van annyi munkám, hogy havonta kb. 20 ezret kapok érte (mondjuk több napnyi befektetett időmért, nagyon nem éri meg de nincs jobb), akkor van olyan kötvény vagy hasonló amibe félre tudnám rakni havonta ezt a kicsi összeget, és azon kívül, hogy az infláció nem érintené ezt az összeget, még kicsi plusz profitot is hozzon? Utánaolvastam egy kicsit, és a PMÁP tűnik ilyesminek, de nekem nem áll egyszerre nagy összeg a rendelkezésemre, hanem folyamatosan raknám be havonta (még jobb lenne, ha nem lenne szankció azért, ha nem rakok be 1-2 szűkösebb hónapban).
Tudtok ilyesmiről, vagy túl szép, hogy igaz legyen?
"a gazdasági diplomám"
Remek, gratulálok. Akkor rád az "általában" szóval nem lefedett halmaz vonatkozik.
Tehát szerinted, aki néhány kattintással és a hitelkártya adatainak bekopizásával havi 10-20 ezer forintért DKJ-t vesz, az rontja "a gazdasági diplomád imidzsét"? Amellett, hogy a kérdező sehol sem állította, hogy gazdasági egyetemre jár?
Érdemes volt ilyen tarthatatlan (mondhatok ostobát?) érveléssel vitába szállni?
"Amellett, hogy a kérdező sehol sem állította, hogy gazdasági egyetemre jár?"
Nézd meg a hashtageket ;)
"Nézd meg a hashtageket ;)"
Ebben igazad van. Gyakori hibám, hogy a hashtagek elkerülik a figyelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!