Az OTP Jump számlacsomag relaíve egy olcsó számlacsomag?
Ebbe vagyok benne jelenleg. Megfigyeltem, hogy vannak itt levonandó összegek, különböző címszók alatt:
Bankkártáyval kapcsolatos díj: -5322Ft
Kártya kibocsátási díj: -2358Ft
Eseti megbízások: -90Ft
Időszakos költségek: -88Ft
Hitel kamat: -18Ft
Hitel költsége: -425Ft
Havi zárlati díj: -197Ft
Elvileg nincs számlavezetési díj, de akkor mi az, hogy havi zárlati díj?
Nincs hitelem, csak hitelkeret van beállítva, ezért is fizetni kell?
Mi az, hogy időszakos költségek?
Eseti megbízások... tehát az átutalásért levont money.
Azt tudom, legalábbis nemrég megtudtam, hogy a csoportos beszedési megbízásért is fizetni kell. Én marha azt hittem, hogy ez egy lehetőség, és azon van a bank, hogy segítse az életünket ezzel, erre kiderült, hogy természetesen nem ingyen. :) De ami leginkább krédőjeles a fejembe az a bankártya éves díja+a 3 évente fizethető külön ráadáskét hozzácsapott kártya kibocsátási díja (merthát a a 3 év alatt benyelt 16000+X Ft-ból ugye nem tellik, hogy adjanak egy új kártyát, ha már annyira adni akarnak, holott az előzőnek semmi baja).
Na de lényeg, így számolva 6108Ft csak maga a kártya díja évente az új kártyát is beleszámolva. Ez elfogadhatónak számít? Érdemes lehet váltani? Vagy ha nem akarom, hogy elszopálják a pénzemet, akkor a bankszámla megszüntetése jöhet csak szóba hosszú távú célként tekintve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!