Adomány számlaszámra való utalásnak van díja?
Figyelt kérdés
Saját bankomból érdemes vagy inkább menjek be abba a bankba, ahol az adomány számla meg van nyitva? Mi kell még hozzá?2023. márc. 10. 19:00
1/6 anonim válasza:
Ugyanannyi az utalás díja, mintha bárki másnak utalnál.
2/6 anonim válasza:
Az utalás pénzbe kerül. Ha bemész abba a bankba, ahol az adományszámlát vezetik, akkor díjmentesen tudsz befizetni a számlára.
3/6 anonim válasza:
Hát én vagyok a Jó Isten, de még sose jutott eszembe ilyen kérdés , ha valakinek adomanyoni akartam. Ha nem szívesen adja akkor ne küldje, mert az illető úgy is kidobja. Nekem se adott itthon szinte senki csak néhány keverek , de kint sokkal többet adtak , de ott is csak a cigány keverékek. De pofonokat nem fedezi így sem. Ma is kértem itthon cenzuraztak egy órán belül küldöm kaptam.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha bemegyek a bankba, ahol az adományszámla van megnyitva, névtelenül tehetek rá pénz?
2023. márc. 16. 19:37
6/6 anonim válasza:
Ugyanannyi a dìja mintha màshova utalnál.. nem értem hogy miért hiszik azt h adományozni ingyen lehet.. a bank rendszere eljutatt egy összeget A-ból B -be..az mindegy hogy milyen céllal.te sem örülnél ha taxis lennél és a földrengés áldozatait önköltségen ingyen kellene fuvaroznod a vàrosban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!