Könyv3moly kérdése:
OTP bankból K&H számlára utalás?
Figyelt kérdés
K&H-s számlaszámra szeretnék utalni, a számlaszám azonban 3×8 szám, ès az OTP csak 2×8at enged beírni . Ez miért van?2023. márc. 8. 08:50
1/7 krwkco válasza:
Így látalanban azt mondanám, hogy a "bankon belüli utalás"-t választottad. Az OTP számlaszámai 2-szer 8-asok, a többié jellemzően 3-szor 8-as.
2/7 anonim válasza:
Az OTP-nél az utolsó szám 8 darab 0. 00000000 így.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hol akarsz utalni, de be lehet írni a 3x8 számjegyet a mobilbankon és a netbankon is.
4/7 anonim válasza:
Bárhol be lehet írni 3x8 darab számot. Ha a célbank az OTP, akkor az utolsó 8 nullát üresen is hagyhatod, meg fel is töltheted nullákkal. Szóval nem az OTP, és nem egy hivatalos bank oldalán jártál, ha nem volt 3x8 karakternyi hely egy bankszámlaszámot beírni...
5/7 A kérdező kommentje:
A probléma az,hogy már eleve a bank beírja előre a 117 kezdőszámot,de nekem 116os számmal kezdődik a számlaszám ,amire utalnom kellene.
Hivatalos OTP bank automatánál próbálkoztam , netbankom nincs .
2023. márc. 10. 07:57
6/7 krwkco válasza:
Amikor "utalás"-ról írsz, akkor nem készpénzt akarsz befizetni egy másik ember számlájára? Ez befizetés. És csak OTP-s számlaszámra lehet. Ezért jelenik meg a 117, mint az OTP kezdőkódja és a 2*8 számjegy helye.
És a szokásos szóhasználatban az volna a valódi utalás,ha már a számládon levő pénzt át tudnád küldeni egy másik számlára egy ATM-nél. Nincs az OTP-nél számlám, ezért nem tudom kipróbálni, de azt sehol sem írják a neten, hogy ez lehetséges volna.
7/7 anonim válasza:
Király, hogy pont a lényeget nem írod le az eredeti kérdésben, hogy ATM-en szerencsétlenkedsz. Na, ATM-en NEM fogsz tudni csak OTP számlára befizetni. Mi a pékért nincs netbankod amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!