OTP netbankban magától megváltozott a felhasználó nevem, ez lehetséges vagy valaki feltörte?
Szóval ma beléptem a netbankba (az új felületet használom) és ott felül ugye ott van a teljes nevem, viszont ma amikor beléptem a nevem után az úrnő szó volt (pl: Kiss Kiti Úrnő), ilyen formátumban volt a nevem.
Én nem változtattam meg!
Ezen kívül semmi más változást nem láttam, gyanús pénzmozgás sem volt. A nevet egyszerűen vissza állítottam, de elég para ez az egész!
Másnál is történt ilyen?
Most csak trollkodtok?
Én nem viccnek raktam fel a kérdést!
Ja, most olvasom a facebook oldalukon, hogy többen is írták, hogy nem jön be nekik ez az úrnő megszólítás... szóval nem én vagyok az egyedüli.
Akkor gondolom a bank állította be.
Egy frissítés óta van ez, mindenkinél. Legalább egy tucat ilyen kérdés van már itt a Gyakorin is, csak vissza kell nézni.
Nem tudom, miért kellett most ez az úr/úrnő, talán, hogy szinkronban legyen a főispánnal meg a vármegyével. :D
Szerintem az OTP maga se gondolta volna, hogy tízből nyolc hülye arra fog gondolni ebből, hogy feltörték...
Az "úr" bevett megszólítás, annak a párja az úrnő/úrhölgy.
Azzal az bank sem számolhatott, hogy az ügyfelek között annyi a proli, hogy sokkolja őket, hogy normálisan szólítják meg.
7. Bocs, de az úrnő mióta normális megszólítás?
Úrnő a BDSM-ben van, meg a középkorban volt!
A helyes megszólítás hölgy vagy asszony lenne!
"A helyes megszólítás hölgy vagy asszony lenne!"
Eredj már!
Kedves Kovács Brigitta hölgy... (halálra kacagnám magam)
Kedves Kovács Brigitta asszony... (de nem is vagyok férjezett!!!)
7. Mert az úrnő nem vicces mi??? Senkinek az úrnője nem vagyok, ne hívjon így senki!!
De a hivatalos megszólítás továbbra is hölgy vagy asszony, ez tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!