Új frissítés vagy feltörtek?
Figyelt kérdés
Az előbb utaltak nekem át egy kicsi összeget, ami nem érkezett meg több óra után sem, a tranzakciók közt megtalálom viszont az egyenlegem nem változott semmit többször utaltak már és eddig mindig abban a percben megérkezett, ezen még nem is aggódom mert tudom hogy esetleg eltarthat pár napba. Amit inkább nem értek hogy amikor bejelentkezek a nevem mellett szerepel az'úrnő'szó,mintha a nevemhez tartozna vagy nem is tudom, eddig nem volt ott. Megkérdeztem pár ismerőst akikkel egy bankban vagyunk,de ők nem tapasztaltak ilyet. Esetleg valami új frissítés? vagy valami/valaki más állhat mögötte? Remélem így este nézi valaki a kérdéseket és meg tud nyugtatni holnap azért felhívom a bankomat. Előre is köszönöm a válaszokat!:32023. febr. 27. 20:35
2/7 A kérdező kommentje:
Otp és anyukám utalt:)
2023. febr. 27. 20:42
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nálam is ezt írja az OTP. Ma OTP-ztem, és én is láttam a belépő felületen (Ott, ahol az ujjlenyomatot kell, vagy a jelszót kell megadni). Ez nem feltörés, nincs semmi baj.
4/7 anonim válasza:
Én is otp-s vagyok. Döbbenten tapasztalom, hogy nálam meg az úr jelent meg... épp most frissítettem az appot.
Nem törtek fel, az OTP frissítette a megjelenő nevet.
Az utalásnál úgy értettem hogy honnan utalt. Mert a minap olvastam hogy a revolutról például nem érkeztek meg az utalások.
De OTP appban én is tapasztaltam a múlt héten hasonlót. Ha reggel 8-9 után sem érkezik meg, akkor kell nekiállni keresni hogy mi van.
5/7 A kérdező kommentje:
Anyukám is OTP-s. Köszönöm szépen ez nagyon megnyugtatott❤
2023. febr. 27. 22:12
6/7 anonim válasza:
#5:
Ha a tranzakcióknál ott van, akkor valamikor megérkezik, majd könyveléskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!