Ha egy banknál megszüntetem a folyószámlámat, akkor minden adat törlődik örökre?
1. Az egyik bank nem lát rá a másik bank ügyfeleinek folyószámlamozgásaira, akár megszűnt a számla, akár nem.
2. A bank amelyiknél megszüntetted a számlád, nem törli az adatait, a számlamozgásokat, mert az a könyvelésének szerves része.
3. Ez neked egyszerre jó és rossz hír, mert hitelfelvételnél kellhet majd az utóbbi 3 hónap számlakivonata ahol a hitelező vizsgálhatja a beérkező jövedelmedet …meg hát a szerencsejáték költéseket is.
Cibnél voltam, K&H s lettem, valószínűleg az Otpnél lesz a hitelfelvétel. Tehát akkor már csak a K&H s folyószámlám lesz meg visszamenőleg, januártól már csak az van.
A 3 hónap bőven el fog telni.
Nem tuti még az OTP.
Valami valóság alapja csak van.
Szeptemberbe 10 ezret tettem online kaszinóra, októberbe 6 ezret Szerencsejátékra, Novemberbe 5 ezret. Karácsonyra szükségem lett volna egy kis plusz pénzre, így folyószámla hitelt próbáltam igényelni 100 ezer forintot a köcsög Cibtől, úgy hogy 15 évig náluk voltam, sosem volt hitelem, a fizum is 200 felett van évek óta és elutasítottak. Az ügyintéző is mondta, hogy szerinte a szerencsejáték miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!