Hogy lehet a Cib Bank internetes oldalába belépni?
Figyelt kérdés
Nem rég nyitottam, náluk kártyát, az appba sikerült belépnem, de gépen is szeretnék belépni, de sehogy se tudok. ott milyen jelszót kell megadnom? Nme kpatam semmi jelszót, a felhazsnálói nevemet tudom, de jelszót hogy? Vagy regisztrálni kell?2023. febr. 16. 21:42
1/5 anonim válasza:
Mobiltokennel, amit az app generál neked a #withkey-jel
2/5 A kérdező kommentje:
nem enged be, Csak kidob. most a felhasználó név az az ügyfélazonosító?
2023. febr. 16. 21:47
3/5 anonim válasza:
Felhasználónév az a főszámlád középső 8 számjegye, amit a pin felett a #withkey is ír
4/5 A kérdező kommentje:
withKEY írja az ügyfélazonosítót, alatta meg a jelszót amit generált. Ezt így beütöm a Cib internet banknál a belépésnél, és nem csinál semmit, kidob. Enyire nem leeht szar a bank internetbnkja...
2023. febr. 16. 21:53
5/5 anonim válasza:
Hát pedig azzal kell belépni, mondjuk, tök felesleges, mert az internetbankjuk pont azt tudja, mint a mobilapp
Töröld ki a böngészési előzményeket meg sütiket!
Vagy használd a javas szart abban úgy is több funkció van (más kérdés, hogy használni csak más gépén tudom, mert nekem nincs laptopom futtatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!