Milyen hitelkártyát igényeljek,ami a lehető leghamarabb itt van?
24 éves vagyok,most költöztem egyedul budapeste,és kb az osszes félre tett penzem bele tettem a kaucioba.
Dolgozom folyamat,jó bejelntésem van,lassan fél éve,mégis így hogy egyedul vagyok,jol esne csak egy kis biztonság tudat,hogy ott a hitelkártya ha ne adj isten bármi tortenik. Nem hitelt szeretnek felvenni,nem kell jelen pillanatban semmire,csak szeretnék egy kártyát 300-400 ezerig max,ha barmikor kell hozza tudjak nyúlni,de az is lehet hogy nem fogok.
A kérdésem tehát az lenne,hogy melyik banknál,hol lenne érdemes ezt igényelni? Meg mennyi idő mire megjon és tudnám használni? Pár héten belül?
Ha az a cel, hogy minel hamarabb meglegyen, akkor annal a bankbal ahol most vagy kerj folyoszamlahitelt. Ekkor a sima bankkartyaddal tudsz majd “minsizba menni”.
De egyebkent en pl a KHnal vagyok, ott mar az igenyleg elfogadasa utan egybol lehetett Apple Paybe regisztralni a kartyat es hasznalni, nem kellett megvarni amig megjott a kartya. Lehet ez mas banknal is igy van.
De ha mindenkepp meg akarod varni amig a kartyat legyartjak es kezedbe veszed, akkor kb mindegy hogy melyik banknal igenyeled, 1-2 heten belul megjon.
2/
Ahhoz nem kellenek a kártya adatai?
Pl az a 3 jegyű szám ami a hátulján van?
Ha az Apple Payre gondolsz: nem, a KH mobilbankos appban ra lehet menni hogy “Add to Wallet” es megoldotta minden fele kartyaadat megadasa nelkul. Mas bankokrol nem tudok nyilatkozni, illetve arrol sem hogy barmely mas Wallettelnez mukodik e - valszeg nem.
Viszont a KHnal elmondtak, hogy ezt ne csinaljam amig nem jon meg a kartya, mert ezzel a fizikai kartyat is aktivalom. De a lehetoseg megvan ra.
Igen applere gondoltam:)
Köszi!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!