Az OTP banknál van-e olyan sima kártya (nem hitel kártya) amivel be lehet menni a budapesti reptér várójába?
Párszor szoktam utazni egy évben, és OTP és Revolut számlám van.
Sajnos a Revolut préniummal csak pár óra késés után lehet bemenni. Illetve amin utasbiztosítások is vannak jól hangzanának.
Valamint van-e olyan magyar bank ahol lehet csak euró vagy dollár számlát nyitni?
Valamint nézegettem az USA bankokat is Chase pl, sajna neki sincs semmi olyan benefitje h váró vagy biztosítás.
Köszi előre is a válaszokat.
OTP-nél csak hitelkártya / private banking ügyfélnek esetén van. Pont decemberben néztem végig az összes kínálatot (minden magyar banknál) és egyedül az MKB banknál van jelenleg ilyen.
1 évig ingyenes a platinum főkártya (legalább 600.000 fizetés esetén). Utána én is lemondom, mert egyébként elég gagyi az összes szolgáltatásuk.
Köszi a válaszokat.
A gránit bankot néztem még náluk van még ilyen, meg a K&H-nál
Azt írják, Mastercard arany kártyákkal ingyen igénybe veheted, pl. egy OTP Bonus Gold hitelkártyával működnie kéne, amivel évi akár 50e visszatérítést is kaphatsz a költéseid után, így a visszatérítések bőven fedezik a kártya díjat.
kérdező: nem hitelkártya tudja?
7-es válaszoló: hitelkártya tudja.
#8-9 Igazatok van, ezt duplán is benéztem, bocs! Köszi a helyesbítést!
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!