Semmelweises hallgatók közül kapott már valaki tavaszi félévre diákhitelt?
Figyelt kérdés
PAK-on tanulok es mar január végén aktiváltam a félévem és már az összes tárgyam is fel lett véve egy ideje. A státuszom azonban még mindig nem váltott folyósíthatóra.2023. febr. 10. 14:29
1/3 anonim válasza:
Én pár órája hívtam őket. Igaz máshol, más szakon tanulok, és diákhitel1 ügyében érdeklődtem.
Nekem azt mondta az ügyintéző, hogy a FIRnél valami karbantartás van/vagy lesz(?), így a 20-ára eső héten utalnak.
/Hogy másoké, vagy a tiéd már elment, vagy előbb megkapod, azt nem tudom. Nekem ezt mondták./
2/3 anonim válasza:
ja és 10napon belül utanak utána. - Ez lehet a karbantartás után rögtön is, vagy 1-2 nap. Rákérdeztem.
3/3 anonim válasza:
nekem se érkezett még meg pedig eddig mindig megjött 15-ig
mindig adategyeztetést ír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!