Hogy zajlik egy kilakoltatás?
Nos a lényeg ,hogy EGÉSZEN BIZTOS HOGY AZ UTCÁRA Kerülök, 14 vagyok , nem érdekel ez a szöveg hogy minden megoldódik stb.
Most engem nem a pénz érdekel hanem a tetlegesség.Tehát tegyük fel , ha kijön az a bizonyos végrehajtó , gondolom valami vézna titkár ,és én baltával elkergetem és azt mondom neki ,hogy a ház a miénk és a miénk is marad , és rázárom az ajtót, annak milyen következményei lehetnek?
Meg az hogy hogy zajlik a kilakoltatás?Odajön valami kulák és azt mondja , hogy na ellehet menni és késZ?
Úgy fogunk élni mint a csövesek?
Nekem már nem számít semmi.Ha kilakoltatnak akkor egy akkora balhét fogok csinálni...Bemegyek az otp-be és szétverek mindent baltával ,vagy nem tudom..
Még csak 14 vagyok fogalmam nincs milesz
jelenleg lakáskiürítési moratórium van érvényben
tehát nyárig nem lehet végrehajtani a döntést
árverés van jelenleg - de még várnak (a kormány intézkedése hatására)
végrehajtó hivatalos személynek számit
tehát azt megtámadni fizikailag
sokkal súlyosabbnak minősül
végrehajtó rendőrséget igénybe veheti lakáskiürítésnél
el lett már árverezve a lakás?
Jól írja az előző, jelenleg kilakoltatási moratórium van, vagyis jó ideig nem raknak az utcára senkit sem..
A kilakoltatók általában rendőrökkel mennek, de ha mégsem, akkor a "elzavarásod" után pár perccel már biztos, hogy az ajtón fog kopogtatni a yard és bírósági ügy lesz a vagánykodásból. (14 évesen már büntethető vagy)
Jó esetben a ház elárverezése után még marad annyi, hogy egy kisebb lakást tudtok venni. Ha nem, akkor sem kerültök az utcára, ha dolgoznak a szüleid, mert van albérlet is a világon...
Ha a bankban akarsz baltával arcoskodni, akkor szintén rendőrség lesz a dologból, rossz esetben még le is lőhetnek, ha úgy ítélik meg, hogy másokat veszélyeztetsz. Az okozott kárt pedig be fogják hajtani rajtatok. Szóval, felejtsd el.
Rajtatok kívül még több tízezer család van hasonló helyzetben. Ha mindenkit az utcára tesznek, akkor a bankok/végrehajtók nyakán marad hirtelen egy csomó ingatlan, melyeket ha egyszerre akarnak értékesíteni, akkor akkora lesz a piacon a túlkínálat, hogy az ingatlanárak lezuhannak. Ergó, tiszta veszteség lenne nekik. Természetesen, ezt nem kötik mindenki orrára, de ha már látják, hogy valahol fizetési hajlandóság van, akkor azokat (egy darabig) békén fogják hagyni, és azokra fognak menni, akik egy petákot sem fizetnek.
De ha költözni is kell, akkor sem olyan reménytelen a helyzet, mert pl. ha egy házon van 10millió hitel, és ezt sikerül 20 millióért eladni, akkor a maradékból még lehet egy kisebbet venni, vagy albérletet fizetni, amíg talpra nem álltok. De ha a legrosszabb eset áll fent, vagyis, hogy több az adósság, mint a ház értéke, akkor tényleg nem tudom, hogy mit lehet tenni.
Na, először is: lehet, hogy dühös vagy, de akkor is túl nagy a pofád. Tanulnod kéne egy kis tiszteletet!
Biztosan nem egy vézna titkár fog jönni egyedül, nem is egy kulák, hanem rendőrrel fognak érkezni, akik ha kell erőszakkal is kitesznek. Ha baltával támadsz rájuk, akkor ők lefújnak modnjuk gázspray-vel.
Eddig még mindenkit ki tudtak lakoltatni, ha jogos a követelés. És mivel felvettétek a hitelt, nem tudjátok fizetni, benne van a szerződésben, hogy ilyenkor mi történik.
Csak azt nem értem, hogy vajon honnan netezel, miért nem mondtátok le a netet, a TV-t és mindent és akkor lehet hogy most egymást néznétek a szobában, de nem kéne annyit idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!