"Díj / Fedezethiány egyéb hiba miatti értesítés" tranzakció az ersténél..?
Ezzel a tranzakció típussal vont le január 31-én két tételben díjat az erste (kb 300 és 650 ft). Mire vonta le?
Nincs beszedési megbízás a számlán, nem volt olyan vásárlási tranzakcióm amire ne lett volna elég pénzem.
Van hitelkártyám amin az elköltött összeg több volt mint a rendes számlán lévő pénzem 31-én. Erre számoltak fel díjat? Ezt azért nem értem mivel 10-dike a fordulónap és az azt követő napokban kell egyenlíteni a tartozást amit január 14én megtettem. Olyat pedig nem olvastam sehol hogy a hónap végi záráskor nem mehet minuszba az összesített egyenleg.
Másik tippem a netbroker számla amit még randomosként nyitottam, de azzal kapcsolatban is azt olvastam hogy a számlavezetési díjat 2023 dec 31ig elengedik. Plusz nincs is rajta sok pénz (45000ft) nem is hajtottam végre rajta tranzakciót és a pénz is csak simán forintban van rajta tehát abból a 45ezerből kellett volna levonni az esetleges díjakat én úgy tudom.
Megválaszolom hátha valaki mást is felidegesít vele az erste.
Volt beállítva havi 20ezer forint rendszeres átvezétés célbetét számlára amihez nem volt elég fedezetem az adott napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!