Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » "Díj / Fedezethiány egyéb...

"Díj / Fedezethiány egyéb hiba miatti értesítés" tranzakció az ersténél..?

Figyelt kérdés

Ezzel a tranzakció típussal vont le január 31-én két tételben díjat az erste (kb 300 és 650 ft). Mire vonta le?

Nincs beszedési megbízás a számlán, nem volt olyan vásárlási tranzakcióm amire ne lett volna elég pénzem.

Van hitelkártyám amin az elköltött összeg több volt mint a rendes számlán lévő pénzem 31-én. Erre számoltak fel díjat? Ezt azért nem értem mivel 10-dike a fordulónap és az azt követő napokban kell egyenlíteni a tartozást amit január 14én megtettem. Olyat pedig nem olvastam sehol hogy a hónap végi záráskor nem mehet minuszba az összesített egyenleg.

Másik tippem a netbroker számla amit még randomosként nyitottam, de azzal kapcsolatban is azt olvastam hogy a számlavezetési díjat 2023 dec 31ig elengedik. Plusz nincs is rajta sok pénz (45000ft) nem is hajtottam végre rajta tranzakciót és a pénz is csak simán forintban van rajta tehát abból a 45ezerből kellett volna levonni az esetleges díjakat én úgy tudom.

2023. febr. 5. 12:55
 1/1 A kérdező kommentje:

Megválaszolom hátha valaki mást is felidegesít vele az erste.

Volt beállítva havi 20ezer forint rendszeres átvezétés célbetét számlára amihez nem volt elég fedezetem az adott napon.

2023. febr. 11. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!