OTP személyi kölcsön végtörlesztés.. mennyi lenne a vegtorlesztese 3millionak?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Esküvő előtt állunk és szeretnénk fel venni hitelt,hitelel végtörlesztenenk hogy ne keljen 3hitelt fizetni
viszont már 3honapja vettunk fel hitelt 3millio forint mennyi lenne a végtörlesztése ennek az összegnek ?
2023. jan. 28. 17:13
1/6 anonim válasza:
Ne vegyetek csak rosszabbul jarnatok.
3/6 anonim válasza:
A szerződésben benne van, de 1% körül szokott lenni.
4/6 anonim válasza:
Szomszédom is összevont 5 hitelt a javaslatom ellenére, mert úgy csak 1-et kell fizetnie, közben meg 5e-el nőtt a havi törlesztője, de szerinte jó döntést hozott és én vagyok a hülye :)
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg a régebben felvett hitelek kamata valamivel alacsonyabb. Most mindenféle hitel sokkal többe kerül. Szóval biztos nem variálnék vele. Amúgy meg bemész az OTP-be és megmondják, hogy mennyi költséggel számolj. Nekem 1%-ot mondtak annakidején, de már csak pár hónap volt hátra, úgyhogy végig törlesztettem. Ti viszont a 3 hónap alatt befizetett összeg kb 98%-át és a végtörlesztés költségét is bukni fogjátok. A tőke az szinte semmit nem csökken az elején, csak kamatot fizetsz.
6/6 anonim válasza:
1-2 százalék szokott amúgy lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!