HSBC banktol kuldtek nekem az eladott aru osszeget de csak akkor kapom meg ha elkuldom a postai csomag felado kodot????
Figyelt kérdés
Most ez mi igaz ez2023. jan. 11. 14:17
11/16 anonim válasza:
Amíg vannak ilyen naiv szerencsétlenek, mint te, addig virágozni fog ez az üzlet.
Tele a net a hasonló kamukról szóló történetekről, de ezek szerint nem jut el mindenkihez.
12/16 A kérdező kommentje:
Visszakaptam a postatol! Elmondtam mi tortent es vissza adtak a csomagom bakker
2023. jan. 11. 15:03
13/16 anonim válasza:
Akkor még szerencséd volt. Így akkor csak a postaköltséget buktad.
14/16 A kérdező kommentje:
Rendesek voltak visszakaptam azt is…. nem volt egyszeru de sikerult. A szivem is megallt…
2023. jan. 11. 15:31
15/16 anonim válasza:
Akkor jegyezd meg egy életre: csak előreutalás vagy utánvét. Ha előreutalás, akkor előbb ellenörzöd, hogy a számládon van-e a pénz és csak utána adod fel a terméket.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom, hat ez jo kis tanulopenz volt es szerencse. Soha nem talalkoztam meg ilyennel.
2023. jan. 11. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!