Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni és milyen számlacsomaggal?
Figyelt kérdés
Most járt le a junior max folyószámlám az OTP-nél és ugyan ajánlottak egy másikat de nem vagyok benne biztos, hogy az a legmegfelelőbb. Nem használom semmi extrém dologra netes utalás sem fontos. Csak tudjak vele vásárolni és pénzt kivenni róla, természetesen minél kevesebb költséggel. Ha valaki tud segíteni,esetleg pár főbb pozitívumot és negatívumot írna az adott folyószámláról, megköszönném...2010. okt. 2. 16:03
1/2 anonim válasza:
Miért nem olvasod el a bankok honlapján a csomagjaik kondícióit?
2/2 anonim válasza:
Szerintem az OTP, Cib drága, én az Erste-t ajánlanám. Persze attól is függ, hogy a fővárosban vagy vidéken élsz? Mert jó lehet még a KDB, ha pesten élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!