Ez a SimplePay dolog hogy megy?
Van egy OTP bankszámlám. A hozzáadott bankkártyával nem tudok érintéssel fizetni, ami frusztráló. Letöltöttem ezt az appet. Megkell adni a címet stb és elvileg kapok valami Simple kártyát vagy mit amivel tudok érintéssel fizetni. Ez úgy megy hogy hozzáadom a bankkártyát, és adnak egy virtuális bankkártyát (mint a revolut) amit a Google Wallethoz hozzáadok, oda érintem és levonja a számlámról a pénzt? Vagy fel kell tenni a Simple fiókra pénzt és azt lehet felhasználni?
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, lehet hülyén hangzik a kérdés.
Személyesen vagy neten fizetésről van most szó?
Személyesen üzletfüggő, hogy elég-e érinteni, vagy kéri-e a PIN-kódot is, ezen nem tudsz állítani.
Neten fizetésnél is az determinálja adolgot, hogy az adott webshopban van-e Simplepay lehetőség. A két fizetés közt nincsen igazán különbség számodra, plusz 2 mp, ha nincsen Simplepay.
"A hozzáadott bankkártyával nem tudok érintéssel fizetni"
Akkor vagy valamit te rontasz el, vagy a kártya hibás, mert MINDEN OTP kártyával lehet érintéssel fizetni.
"kapok valami Simple kártyát vagy mit amivel tudok érintéssel fizetni. Ez úgy megy hogy hozzáadom a bankkártyát, és adnak egy virtuális bankkártyát (mint a revolut) amit a Google Wallethoz hozzáadok, oda érintem és levonja a számlámról a pénzt?"
Nem. A Simple-be bedigitalizálod a kártyádat és a Simple app-on keresztül tudsz a telefonoddal érintéssel fizetni. De csak akkor ha van a telefonodban NFC.
Google wallet nem kell.
Junior = egyszerű alapszolgáltatások --> ezért olcsó.
<-- No money, no honey.
Nem kérdezel hülyeséget, mindenki meg kell, hogy tanulja egyszer, ez sincs génekbe kódolva.
Ha kapott Junior kártyád virtuális kártyaként is használható, a bank internetes felületén meg tudod tenni, a GooglePay-hez is ott hozzá tudod rendelni. Ha az OTP esetén ez mégsem választható opció, akkor a GoogleWallet-ben megteheted.
A Google Wallet a GooglePay update-elt, bővített változata, nem feltétlenül kell telepítened a Google Wallet appot ahhoz, hogy a virtualizált kártyádat az okos telefonodon fizetésre használni tudd.
#3: És honnan tudod, hogy nem lehet érintéssel fizetni? Megpróbáltad egyszer és nem ment?
MINDEN OTP kártyával lehet érintéssel fizetni, IGEN, a juniorral is!
@ 6 : erre adtam választ a 4.-ben.
A fizikai kártya virtualizálásának/digitalizálásának nevezik azt, amit szeretnél elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!