Cib-es bankkártya? (kérdés rövid, magyarázat hosszú)
sziasztok!
Az a problémám hogy cib-es bankkártyát csináltattam amit aktiválnom kellett volna.Az aktiválást viszont elrontottam mivel 3x rossz kódot írtam be(most már rájöttem hogy mit kellett volna beírnom).Ezek után elmentem a bankba és kértem hogy aktiváljanak újra.Ezt ők meg is tették.Úgyhogy most már aktív vagyok.Viszont ha belépek akkor ezt írja ki:"aláírómappájában feldolgozásra váró tételek szerepelnek" Hogyha belépek az aláírómappámba akkor a tranzakció leírás alatt az van hogy bankkártya aktiválás a státusz pedig rögzített.Most azt nem értem hogy ezeket nekem alá kéne-e írnom.Megpróbáltam aláírni viszont ahhoz kéri az aláírási kódszót ami nem tudom hogy mi,és aktiválni se tudom a kártyámat mert akkor azt írja ki hogy nincs aktiválható kártyája.Úgyhogy nem értem hogy mit kéne tennem.Van valakinek ötlete?
Én sem tudom mit kéne tenned, de ők tudni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!