Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Jelzálog elengedése gyerekek...

Jelzálog elengedése gyerekek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha jelenleg nincs hitelem, de màr úton a (3.) gyerek és 91 napon túli a terhesség,

felveszek most 4 milliót felújításra, akkor ezt, ha megszületik a gyerek, akkor elengedik?

Tehàt a kérdés az, hogy a most felvett hitelre is igényelhetem majd az elengedést?

2023. jan. 2. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Felujitasi hitel == szabadfeljasznalasu
2023. jan. 2. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:

1.

Elvileg lakáscél a felújítás/ korszerűsítés is úgy tudom.

[link]

2023. jan. 2. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Elhiszem, hogy szeretned, de akkor se jelzalog az a hitel.

Babavarot vehetsz fel.

2023. jan. 3. 06:27
 4/7 A kérdező kommentje:

5

Megkaptam hivatalosan a választ.

Működik az elképzelésem.

Hátha másnak számít.

2023. jan. 3. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen sok ügyfelemnek intéztem már pont azért lakáscélú jelzáloghitelt, mert jogosult volt a tartozáscsökkenő támogatásra és mivel úton volt a baba, ezt a támogatást vétek lett volna nem kihasználni.

Elkeserítő, mennyi itt az önjelölt "okos", aki azt sem tudja, hogy nem tudja, de azért megmondja a tutit.

2023. jan. 3. 15:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha valakinek infó kellene.

Működik..

Csak a szerződésnek kell meglenni, a folyósîtásnak sem.

Ebben az esetben visszaigényelhető.

2023. máj. 6. 06:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez így nem teljesen pontos, mert csak építés és új építésű ingatlan vásárlásnál van 1 év haladék a foyósításra, tehát ha felújítási hitelről va szó, akkor vannak korlátok. Az valóban igaz, hogy a legfontosabb alapfeltétel az, hogy legalább a kölcsönszerződéskötés legyen meg a baba megszületése előtt, de ha nincs fennálló tőketartozás addigra, azaz nem volt folyósítás egy felújítási, bővítési hitelnél akkorra, amikor a kormányhivtal vizsgálja a jogosultságot, sajnos a kérelmet elutasítják.
2023. máj. 6. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!