Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kérhetem arra a bankot,hogy...

Kérhetem arra a bankot,hogy személyesen vegyem át tőlük az új kártyámat?

Figyelt kérdés
A partnerem egy zsarnok.Elvette a bankkártyám,nem adja vissza hiába kértem és a fizetésemen is ő uralkodik.Annyit ad belőle amennyit ő gondol.Ha ezt elmondanám a bankban,hogy a partnerem vissza él a kártyámmal ezért szeretnék kódot változtatni és új kártyát de személyesen venném át abba együttmüködő lenne velem a bank?És akkor küldhetnének egy sms-t hogy kész a kártyám vagy felhivhatnának.Családsegítőshöz nem tudom küldetni?
2022. dec. 24. 22:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A kérdező vagy troll, vagy tényleg ennyire ostoba, hogy ezt tűri. Mindkét esetben megérdemli, hogy ne foglalkozzunk vele.
2022. dec. 26. 00:13
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem troll, sz*r a helyesírása és a fogalmazása is.
2022. dec. 26. 01:27
 23/32 krwkco ***** válasza:
8%

"A kérdező vagy troll, vagy tényleg ennyire ostoba, hogy ezt tűri."

Vagy esetleg Te vagy ostoba, ha ilyeneket írsz.

Nagyon sokan vannak nehéz helyzetben egy családon belül és nem tudnak kilépni onnan. Pl. anyagi feltételek miatt: Ha elhagyják a "párjukat", mindent ott kell hagyniuk. Kikerülnek az utcára fedél nélkül.

Arról nem is beszélve, hogy az emberi kapcsolatok sokkal bonyolultabbak annál, minthogy "sérelem ért, elmegyek". De ez utóbbit már végképp nem tudnád felfogni, úgyhogy nem is részletezem.

2022. dec. 26. 05:42
 24/32 anonim ***** válasza:

#23: "bonyolult", aha, aki félrekúr az is ezt szokta mondani.

nincs abban semmi bonyolult, csak gyáva féreg vagy felvállalni a kapcsolat végét

2022. dec. 26. 07:14
 25/32 anonim ***** válasza:
49%

"nincs abban semmi bonyolult, csak gyáva féreg vagy felvállalni a kapcsolat végét"

Hogyne lenne bonyolult, ebben egyetértek a 23-as válaszolóval.

Egy bántalmazó kapcsolatból mocsok nehéz kilépni. Olvasgassál róla tanulmányokat, aztán majd megérted, hogy miért.

Csak az én családomban 4 rokonról tudok, aki ebben élte le az életét. Köztük volt az Anyám is. Tudnék mesélni, hogy miért nehéz kilépni egy ilyen kapcsolatból. Döbbenetes pszichés háttere van.

2022. dec. 26. 07:22
 26/32 anonim ***** válasza:
#25: aki szeret ebben élni, azon nehéz segíteni. vannak ilyen kényszeres áldozat tipusok, teljesen döntésképtelen, igenyli, hogy parancsoljanak neki és rendszeresen verjék
2022. dec. 26. 07:27
 27/32 krwkco ***** válasza:

"nincs abban semmi bonyolult, csak gyáva féreg vagy felvállalni a kapcsolat végét"

Az, hogy átérzem mások helyzetét, nem jelenti azt, hogy nekem hasonló problémám lenne.

2022. dec. 26. 11:14
 28/32 krwkco ***** válasza:
8%

A kérdezőnek írnám, hogy ne vegye a szívére ezeket a negatív kommenteket.

A gyakori tele van az ilyen rosszindulatú, leegyszerűsítő, de a saját véleményüket mindenkire rányomó emberekkel.

2022. dec. 26. 11:19
 29/32 anonim ***** válasza:
Léleksimi helyett inkább arra kellene bátorítani, hogy tegye rendbe az életét és ne tűrje el, amit tesznek vele.
2022. dec. 26. 13:28
 30/32 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem tudtam hogy nem kell részletekbe menően megindokolni hogy miért kérek újat.Leírom magamnak a kedves ötletedet,hogy érvénytelenítsék,postai kivonat nélkül és a bankban venném át.Átnéztem otthon mindenem de nincs meg és szükségem van rá.Ez a válasz viszi a pálmát köszönöm szépen és boldog karácsonyt.
2022. dec. 26. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!