Kérhetem arra a bankot,hogy személyesen vegyem át tőlük az új kártyámat?
"A kérdező vagy troll, vagy tényleg ennyire ostoba, hogy ezt tűri."
Vagy esetleg Te vagy ostoba, ha ilyeneket írsz.
Nagyon sokan vannak nehéz helyzetben egy családon belül és nem tudnak kilépni onnan. Pl. anyagi feltételek miatt: Ha elhagyják a "párjukat", mindent ott kell hagyniuk. Kikerülnek az utcára fedél nélkül.
Arról nem is beszélve, hogy az emberi kapcsolatok sokkal bonyolultabbak annál, minthogy "sérelem ért, elmegyek". De ez utóbbit már végképp nem tudnád felfogni, úgyhogy nem is részletezem.
#23: "bonyolult", aha, aki félrekúr az is ezt szokta mondani.
nincs abban semmi bonyolult, csak gyáva féreg vagy felvállalni a kapcsolat végét
"nincs abban semmi bonyolult, csak gyáva féreg vagy felvállalni a kapcsolat végét"
Hogyne lenne bonyolult, ebben egyetértek a 23-as válaszolóval.
Egy bántalmazó kapcsolatból mocsok nehéz kilépni. Olvasgassál róla tanulmányokat, aztán majd megérted, hogy miért.
Csak az én családomban 4 rokonról tudok, aki ebben élte le az életét. Köztük volt az Anyám is. Tudnék mesélni, hogy miért nehéz kilépni egy ilyen kapcsolatból. Döbbenetes pszichés háttere van.
"nincs abban semmi bonyolult, csak gyáva féreg vagy felvállalni a kapcsolat végét"
Az, hogy átérzem mások helyzetét, nem jelenti azt, hogy nekem hasonló problémám lenne.
A kérdezőnek írnám, hogy ne vegye a szívére ezeket a negatív kommenteket.
A gyakori tele van az ilyen rosszindulatú, leegyszerűsítő, de a saját véleményüket mindenkire rányomó emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!