Hogyan tudom Revolutnál a fizikai bankkártya PIN kódját megváltoztatni?
Figyelt kérdés
A legújabb verziójú mobilappban nem találok erre semmilyen opciót, egy közeli OTP ATM-nél is próbálkoztam, ott azt írta a gép, hogy "A bankkártyámnál a művelet nem engedélyezett.", pedig az ATM-nél elvileg lehetséges a PIN csere is.2022. dec. 24. 14:47
1/12 anonim válasza:
kártyák, ott kivalasztod, és ott
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, ott van a Beállítások alatt PIN kód megjelenítés (ez nem az) és PIN kód vagy CVV feloldása (ez szintén nem az). Ha ott lenne változtatási lehetőség, akkor ez a kérdés nem születik meg.
2022. dec. 24. 15:04
3/12 anonim válasza:
aha, akkor passz
Google kereső megtalálja amit kereső
4/12 anonim válasza:
En Erste ATM-nel valtoztattam meg.
5/12 A kérdező kommentje:
Aha, lehet akkor másik ATM-nél talán menne.
2022. dec. 24. 15:59
6/12 anonim válasza:
Nekem OTP-s ATM-nél is sikerült, de a tesómnak ugyanezt írta. Nem tudom ez min múlik.
7/12 anonim válasza:
kicsit utánaolvastam, ha már a kerdezőnek nem sikerült, pedig még support oldal is van, vagy ott a reddit pl. szóval, a lényeg: bankfüggő. ahol lehetőség van pin cserére az atm-nél, ott a revo kártya pinjét is meg lehet változtatni. pl Erste ahogy más is írta
8/12 anonim válasza:
#7 Neked meg úgy látom a kérdést nem sikerült elolvasni.
9/12 anonim válasza:
#8 mit nem sikerült a válaszomon értelmezned?
10/12 A kérdező kommentje:
#7:
Ahol voltam OTP ATM-nél ott van PIN csere a menüből kiválasztva, amire rámentem, és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy "A bankkártyámnál a művelet nem engedélyezett." Akkor most ilyenkor mi van? De ha jók az emlékezeteim, akkor ugyanennél az ATM-nél már régebben sikerült a PIN csere, de ezt nem mondom biztosra.
2022. dec. 25. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!